Porallergiások, milyen porszívót használtok, ami nem "porol"?
Köszönöm szépen, hogy ilyen sokat írtál!
Nekünk jelenleg HEPA-filteres van. Minden használat után ki van tisztítva.
Elvileg a filtert cserélni kellene, de a porszívót már régen vettük és már nem találunk ahhoz való filtert.
Én voltam, szóval köszönöm - csak nem vettem észre, hogy pároméból írtam. Kicsit álmos vagyok - vagy bamba. ;-)
Köszi nektek a válaszokat!
Nekünk ilyenünk van: [link]
Hosszú évek óta remekül teszi a dolgát. Az árukeresős értékeléseknél páran lehúzzák, mert nincs rajta vezeték visszacsévélés. Üzenem nekik, hogy akkor vegyenek visszacsévélőset és lélegezzenek be sok-sok poratkát.
Porszívózás után olyan illat van, amilyet csak szeretnél: tehetsz a vízbe öblítőt és illóolajat is.
Agyonveri az összes eszközt, amit eddig használtunk, vagy amit bárki másnál láttunk. Komoly szívóerő, az összes por a porszívóban marad, olcsó fenntartás (ritkán kell szűrőt cserélni benne). Arra valóban figyelni kell, hogy ne boruljon fel, amikor arrébbhúzod, de akkor sem balaesetveszélyes, ha eldől, mert nem kerül víz a motortérbe.
#17, #18!
Igazán köszönöm Nektek is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!