Kezdőoldal » Egészség » Allergiák » Kedves Anyukák! Kisbabátok...

Kedves Anyukák! Kisbabátok bőrére milyen TUSFÜRDŐT használtok? Többi lent.

Figyelt kérdés
Nagyon száraz, ekcémás bőröm van, a háziorvos írt fel gyógyszertári kevert fürdetőt, de ugye az illatmentes és 16 évesen edzés és mindennapi testnevelés óra után hiába fürdök meg a kevert fürdetővel izzadság szagom marad. Milyen fürdetőt használtok babátoknak aminek van illata? Ezelőtt BABA márkájú tusfürdőt használtam, de rettenetesen szárította a bőröm.

2015. márc. 15. 19:27
 1/3 anonim válasza:

Szia! Ugyan én nem vagyok anyuka, de érdekes lehet a válaszom. Időnként nekem is ekcémára hajlamos a bőröm, azzal a különbséggel, hogy nálam inkább foltokban támad, és az arcomon (minden télen máshol, nehogy megunjam. :)) Volt már arra is példa, hogy véresre kirepedezett a szemhéjam, akkor kamillaforrázattal áttöröltem, majd megmostam a "mindigszappan"-féle iszapos szappannal, ettől két nap (!!) alatt elmúlt. Ha megfogadsz egy tanácsot, óvakodj a magas alkohol és illatanyag tartalmú készítményektől, mert folyamatos gyulladásban fogják tartani a bőrödet. (Az illatanyagtól amúgy sem leszel tisztább, nyilván...)

Érdemes lehet megnézned ezeket a termékeket is:

[link]

Az a legfontosabb, hogy ha valami nem válik be, NE használd csak azért, mert pénzt adtál ki rá... Elég szomorú lesz, hogyha emiatt lesz irreálisan hamar petyhüdt, ráncos a bőr a testeden.

Szívből kívánom, hogy minél hamarabb le tudj számolni a problémával!

2015. márc. 15. 19:40
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Akkor azokat próbáljam ki ami a képen van ?
2015. márc. 15. 20:06
 3/3 anonim válasza:
Olvasd el a véleményeket, nézd meg mi kapható a közeledben... :) Nekem maga az iszapos szappan nagyon sokat segített, nem is volt egy nagy tétel (max. egy ezres). Sok sikert!
2015. márc. 15. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!