Kezdőoldal » Egészség » Allergiák » Ez mi, ha nem allergia?

Ez mi, ha nem allergia?

Figyelt kérdés
Voltam allergia vizsgálaton, azt mondták nem vagyok az semmire. De nem értem, mi lehet ez. Amint felébredek elkezd folyni az orrom, vörösödik és bedagad a szemem, és vagy 5 percenként 2-3 -at tüsszögök, aztán egy 2 órán belül elmúlik, és ez csak nyáron jön elő. Nagyon kellemetlen :/

2015. júl. 13. 08:53
 1/4 anonim válasza:
Lehet meleg illetve hideg allergiád. Ez nem tudják kimutatni azzal a vizsgálattal amivel a macskaszőrt, lószőrt stb. Ezzel szakorvoshoz kell menni, egyik ismerősömnek is van ilyen, neki kiütései is lettek.
2015. júl. 13. 15:52
 2/4 A kérdező kommentje:
Meleg allergia :D Köszönöm, akkor elmegyek :)
2015. júl. 13. 18:00
 3/4 anonim ***** válasza:
1 jol irja
2015. júl. 14. 12:32
 4/4 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok. Az allergiavizsgálaton azt mondták nem vagyok allergiás növényekre, macskaszőrre. Ezzel ellentétben befulladok a macskaszőrtől, és egy csomó mindenre allergiás vagyok.
2015. júl. 16. 00:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!