Kezdőoldal » Egészség » Allergiák » Ez allergia? (gel lack-ra...

Ez allergia? (gel lack-ra gyanakszom, nagyon viszket es vizszeru valadek jon belole)

Figyelt kérdés

[url= [link]

[url= [link]

2015. júl. 8. 10:55
 1/4 A kérdező kommentje:
2015. júl. 8. 11:01
 2/4 anonim ***** válasza:
ez úgy néz ki mintha hozzá nem értő manikürös csinálta volna és úgy reszelte, polirozta volna a körmöd hogy a bőrt is megsértette.
2015. júl. 8. 11:07
 3/4 anonim válasza:
Szia!Nekem ugyan ilyen volt csak zselés műkörmön volt.Évek után jött elő.Bőrgyógyász mondta allergiás lettem az anyagra.Azóta nincs műkörmöm.Valószínűleg neked is az.
2015. júl. 8. 11:12
 4/4 A kérdező kommentje:

Igen eleg durvan reszelte, csak nem tudom eldonteni hogy ez most eges a reszelestol, vagy allergia valamelyik osszetevore...:(

borgyogyaszhoz sajnosnem tudok elmenni meg egy hetig biztos mert reggeltol keso estig dolgozom. tippek hogy mivel kenjem?

2015. júl. 8. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!