Sűrű, tapadós, fullasztó nyák a garatban. Mitől lehet, és mit lehet ellene tenni?
Van időd rendszeresen futni? Illetve hosszútávon kocogni?
Nekem nem ilyen durván, de van valami hasonló, és amikor edzek, ennek semmi nyoma. Ha kihagyok, újrakezdéskor felszakad, az első alkalom szar aztán megint jó.
De volt edzőm akiről nem is tudtuk hogy asztmás, csak amikor 50 éves kora felé abbahygta a sportot, akkor erősödött meg a betegség.
1. Nagyon köszönöm a tippet. Már korábban is hallottam, hogy a mozgásszegény életmód rásegít erre a problémára, de most megerősítést nyertem. Amikor próbálkoztam vele, én is rosszabbul lettem, s olvastam ugyan, hogy idővel jobb lesz, de valahogy elfeledkeztem erről. Mindenképpen újra fogom próbálni és kitartóbb leszek. :)
2. Sajnos ez nem opció nálam. Refluxos is vagyok :( Ettől függetlenül egyszer próbáltam a pálinkás módszert, de sajnos jobban lekötött a gyomorégés, mint az, hogy megoldódott-e a gondom :D
2. Sajnos ez nem opció nálam. Refluxos is vagyok :( Ettől függetlenül egyszer próbáltam a pálinkás módszert, de sajnos jobban lekötött a gyomorégés, mint az, hogy megoldódott-e a gondom :D
A pálinkát nem vedelni kell, sőt le se kell nyelni.
A bolti pálinkák nem alkalmasak erre a célra, mert tiszta alkohol+víz+aroma. még seb fertőtlenítésre sem alkalmas!
A kisüsti házi pálesz csak is a gyümölcsből kifőzött elemeket tartalmaz. Amelyik higításssal van készítve az szintén nem alkalmas
Az emésztésed nemjó! A gyomrról újra fertőződik a garat.
Dipankrin-szódabikarbóna-epe hajtó-májméregtelenítés
(pálinka sem rossz,de csak a pllinatra használ)
No de legjobb :az erős sósviz !
Sziasztok
A kérdezőhöz szeretném szegezni a kérdésem
Tudom, hogy már nagyon régi a kérdés, de érdeklődni szeretnék, hogy sikerült e megoldást találni a problémára
Sajnos hasonló cipőben járok hosszú keserves hónapok óta
Köszönöm szépen a választ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!