Milyen allergizáló dolgok lehetnek egy kolbászban ami a száj feldagadását okozza?
Figyelt kérdés
paraszt kolbász volt ha számít nem tudom melyik,hogy készül..ma ettem és egyszer csak éreztem,hogy valami nem okés csípi a számat és megnéztem piros volt majd beduzzadt a felsőajkam jobb majd bal oldala aztán az egész felsőajkam..lassan lelohadt majd ettem újból (most már tudom,hogy a kolbásztól lett) szinte azonnal jelentkezett a csípő égető érzés és a feldagadás2015. jún. 13. 18:22
1/4 anonim válasza:
Először a botulizmus jutott az eszembe, de akkor nem itt ülnél.
Tele van ízfokozóval, E hozzávalókkal, mivel nem számít melyik, így az sem derül ki, hogy bolti vagy házi, ha házi, akkor meglehet, hogy nem volt jó a higiénia, ha bolti akkor bármi más lehet, lehet nem bírod a csípőset
2/4 anonim válasza:
Bármilyen fűszer amire allergiás vagy, ha pedig bolti akkor ízfokozó, tartósítószer, stabilizátor stb.
Próbálj máshonnan venni legközelebb, vagy házit.
3/4 A kérdező kommentje:
annyit hozzáfűznék még,hogy nagyon puha(nyers)volt ezért megsütöttem és van egy kis kesernyés íze..ha ez számít
2015. jún. 13. 18:39
4/4 anonim válasza:
Tehát rokon/barát csinálta.
Akkor nem volt meg a megfelelő sterilizálás, cska egy kis mérgezés, kihevered, kálciumtabi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!