Kezdőoldal » Egészség » Allergiák » Pókcsípésre mit ajánlotok?...

Pókcsípésre mit ajánlotok? Kérlekszépen segitenek!

Figyelt kérdés

Ma éjszaka megcsípte egy pók (gondolom, hogy pók volt) az alsó ajkamat. Most a fél ajkam félig 2x akkorára van dagadva.

Mit csináljak vele?

Mennyi idő alatt múlik el? :(

2014. aug. 9. 07:03
 1/7 anonim ***** válasza:
Vegyél be kalciumot.pl Calcimusc ampullat igyál.
2014. aug. 9. 07:06
 2/7 A kérdező kommentje:
Van itthon valahol, de foggalmam sincsen, hogy hol. Anyukám tudja de ő most nincs itthon. Most jegelem hátha lejebb megy de eddig semmi haszna. Jelenleg nem tudom hogy sírjak vagy nevessek, ma este nyaralni indulunk hát szépen fogok kinézni.
2014. aug. 9. 07:15
 3/7 anonim ***** válasza:
De ugye megölted a pókot???
2014. aug. 9. 07:54
 4/7 A kérdező kommentje:
Nem, ez ma hajnalban történt arra lettem figyelmes hogy sajog a szám. De nem foglalkoztam vele át sem futott az agyamon, hogy esetleg valami megcsípett, így fordultM egyet és aludtam tovább.
2014. aug. 9. 07:59
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem lehet,hogy herpesz?
2014. aug. 9. 08:25
 6/7 anonim ***** válasza:
Csak tudod merre lehetnek a gyógyszerek..bizti nem a pincébe dugja anyukad :)
2014. aug. 9. 08:25
 7/7 A kérdező kommentje:

Herpesz? Bárcsak az lenne! Akkorára van dagadva a szám, hogy alig bírom összezárni :(

Mindjárt haza ér és megiszom a kálciumot.

2014. aug. 9. 08:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!