Mi okozhat ajakduzzanatot, ha nem allergia?
Több, mint 2 éve először megduzzadt az ajkam. És azóta már 30-40 alkalommal. Voltam allergia vizsgálaton, figyeltem az étekzésemet, kerültem a krémeket. Voltam fogorvosnál is, de megoldást nem találtam. Megfigyeléseim szerint fáradt, gyenge immunrendszerem esetében jelentezik gyakrabban. Volt hogy fél éven át nem jelentkezett a tünet. Egy tippem van, hogy a 10 éves amalgán tömésem lehet a probléma okozója.
Bármilyen segítőkész hozzászólást szívesen fogadok.
Stressz,gyulladás.
Nekem bármilyen kis gyulladásom is van (pl.torok vagy középfül),rögtön allergiagyógyszert kell szednem,mert rögtön kicsap,mintha allergiás lennék valamire (tüdőgyulladásom is volt már többször,meg nőgyógyászati is,akkor ne tudd meg,hogy néztem ki). Nincs semmilyen allargiám,sokan úgy reagálnak a gyulladásra,hogy hisztamin szabadul fel,ez okozza ezeket a tüneteket és lehet nagyon durva reakció is. Ha éppen jönnek a tünetek,kérdezz rá az orvosodtól,ír-e allargiagyógyszert Neked vagy ha nem ír,milyet szedhetnél,amit lehet recept nélkül kapni. Nem tudom,szokott-e gyulladásod lenni. Ha szokott,szerintem az okozza Neked is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!