Ez tényleg így működik? Mindenhol ez az általános hozzáállás?
Allergia, mégpedig valamelyik növényre. Ez ellen te magad semmit nem tudsz tenni, ezt csak gyógyszeresen lehet kezelni, ez nem olyan, mint, hogy valaki allergiás a tojásra, így azt vagy abból készült ételeket nem adsz neki.
Ezt, amit leírtál, ez tipikus tünete annak, amikor valaki allergiás a növényekre, amik ugye évszaknak megfelelően virágzik.
És bár nem tudom, mennyi idős a gyereked, de ha elmúlt 3 éves, akkor lehet allergiavizsgálatot csináltatni, viszont azt nem a háziorvos kéri. Neki tovább kell küldenie szakorvoshoz és ők küldik az embert vagy csinálják meg az allergiavizsgálatot.
De magának a háziorvosnak, gyerekorvosnak kell küldenie, adnia beutalót.
Én a helyedben lehet leváltanám az orvost, aki ennyire nem foglalkozik a betegeivel. Az is felháborító, ha egy felnőttel nem foglalkoznak, de ha egy gyerekkel, az még jobban.
Vidd el a szemészetre, hogy vörös és könnyezik a szeme, ő is adhat beutalót allergiavizsgálatra, nekem is szemészeten adtak, amikor szúrt és fájt a szemem.
Elég fura egy gyermekorvos, szerintem menjetek át másikhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!