Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Minden betegség legyőzésében...

Minden betegség legyőzésében fontos a pozitív hozzáállás?

Figyelt kérdés
2012. dec. 31. 13:13
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
A lehető legfontosabb.Hinni kell a gyógyulásban,és a betegségre átmeneti állapotként kell tekinteni.Valahogy úgy,hogy amúgy jól vagyok,csak van ez a kis...,de majd elmúlik.
2012. dec. 31. 13:19
 2/13 A kérdező kommentje:
még a condylománál is? :(
2012. dec. 31. 13:29
 3/13 anonim ***** válasza:
Mindegyikben! :)
2012. dec. 31. 13:31
 4/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm!:)
2012. dec. 31. 13:50
 5/13 anonim ***** válasza:

Nem tudom hol laksz,de ezt találtam a betegségedről.

[link]

Annyira nem tűnik halálosnak,inkább kellemetlennek,és kezelhetőnek.A nehezén már túl vagy,hiszen a lappangó betegségre fény derült.Jöhet a kezelés,és a gyógyulás!Na meg a pozitív hozzáállás:)

2013. jan. 1. 13:39
 6/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2013. jan. 1. 13:43
 7/13 anonim válasza:

A saját esetemet tudom elmesélni.

Tavaly gerincsérvet kaptam olyan rossz helyen hogy a jobb kezemmel koordinációs problémák voltak illetve pokoli fájdalmaim voltak. CT vizsgálat után nem engedtek felállni az asztalról hanem áttoltak az idegsebészetre. Gondolom nem kell ecsetelni.

Kiírták a műtét időpontját!

Miután a sokkból magamhoz tértem elhatároztam, hogy más megoldással próbálkozom. Interneten alternatív lehetőségeket kerestem, kipróbáltam mindent ami csak szóba jöhetett. Gerinctorna,csontkovács, professzorok stb.

Nem volt könnyű két hónap de eldöntöttem, hogy nem akarok műtétet és meg akarok gyógyulni.

Felülvizsgálat alkalmával megállapították, hogy sokat javultam és a műtét már nem is indokolt. Utólag hozzátették nem is biztos hogy segített volna. Persze én sem vagyok olyan mint korábban voltam és továbbra is sokat kell küzdenem, hogy a régi formámat megközelítsem de hát ez a döntésem ára.

Javasolom, hogy természetgyógyász és csontkovács esetén csak azokhoz fordulj akinek ellenőrizhető referenciája van mert elképesztő kóklerek vannak akik többet ártanak mint használnak.

Jobbulást kívánok!

2013. jan. 4. 13:28
 8/13 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszt.

Sok kitartast kivanok Neked, s mielobbi felepulest!:)

2013. jan. 4. 21:55
 9/13 mayan125 válasza:
A condylománál különösen fontos a stresszmentes állapot, hiszen az is okozhatja a vírus újabb kitörését. Illetve az immungyenge állapot, tehát sok zöldség-gyümölcs, mozgás és jókedv biztosan segít :) A kezelését pedig(krémek stb.)ajánlott háziorvossal, vagy nőgyógyásszal megbeszélni.
2013. jan. 5. 08:55
 10/13 Balázsné Beáta válasza:
Mindenképpen fontos a pozitiv gondolkodás ,jobbulást kivánok.
2013. jan. 6. 15:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!