Minden betegség legyőzésében fontos a pozitív hozzáállás?
Nem tudom hol laksz,de ezt találtam a betegségedről.
Annyira nem tűnik halálosnak,inkább kellemetlennek,és kezelhetőnek.A nehezén már túl vagy,hiszen a lappangó betegségre fény derült.Jöhet a kezelés,és a gyógyulás!Na meg a pozitív hozzáállás:)
A saját esetemet tudom elmesélni.
Tavaly gerincsérvet kaptam olyan rossz helyen hogy a jobb kezemmel koordinációs problémák voltak illetve pokoli fájdalmaim voltak. CT vizsgálat után nem engedtek felállni az asztalról hanem áttoltak az idegsebészetre. Gondolom nem kell ecsetelni.
Kiírták a műtét időpontját!
Miután a sokkból magamhoz tértem elhatároztam, hogy más megoldással próbálkozom. Interneten alternatív lehetőségeket kerestem, kipróbáltam mindent ami csak szóba jöhetett. Gerinctorna,csontkovács, professzorok stb.
Nem volt könnyű két hónap de eldöntöttem, hogy nem akarok műtétet és meg akarok gyógyulni.
Felülvizsgálat alkalmával megállapították, hogy sokat javultam és a műtét már nem is indokolt. Utólag hozzátették nem is biztos hogy segített volna. Persze én sem vagyok olyan mint korábban voltam és továbbra is sokat kell küzdenem, hogy a régi formámat megközelítsem de hát ez a döntésem ára.
Javasolom, hogy természetgyógyász és csontkovács esetén csak azokhoz fordulj akinek ellenőrizhető referenciája van mert elképesztő kóklerek vannak akik többet ártanak mint használnak.
Jobbulást kívánok!
Koszonom a valaszt.
Sok kitartast kivanok Neked, s mielobbi felepulest!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!