Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » A verseny/versengés csak arra...

A verseny/versengés csak arra jó, hogy az embernek legyen hol elbuknia. Szerintetek ez milyen hozzáállás?

Figyelt kérdés

2012. okt. 26. 11:11
 1/1 anonim ***** válasza:
próbáld meg úgy felfogni, hogy legyen hol nyernie. Ez persze nem mindig sikerül, mert néha veszíteni is kell. Ha sokat veszít az ember egymás után, ez aláássa az önértékelését, ezért kellenek a sikerek hogy a kudarcokat ellensúlyozzák. A sikeres ember titka nem az hogy nem veszít, hanem az, hogy túl lép a kudarcokon. Engem is sok kudarc ért az utóbbi időben. Két lehetőségem volt. 1. feladom és elveszek, elpusztulok, kiesek a társadalomból. 2. azt mondom hogy ez a mélység kihozta belőlem azt az erőt, hogy soha nem fogom feladni, és aki legyőzött hamarabb fog elbukni mint én, mert akkor sem hagyom magam eltaposni, bármi ér ebben az életben. Szóval nem a legjobb hozzáállás, lehet hogy kell még pár pofon, hogy a legmélyebbre kerülj, és azt mond, hogy olyan leszek mint egy csótány akit nem lehet kiirtani erről a világról bármennyire is el akarják ezt érni mások. Én ezt választottam.
2012. okt. 26. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!