Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Menstruáció közben mit nem...

Menstruáció közben mit nem lehet csinálni? Mozgásra gondolok! ( Tesi óra, atlétika verseny:hosszútávfutás. :| )

Figyelt kérdés
2012. febr. 26. 20:05
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
mindent lehet csinálni, sőt ajánlott mozogni közben!
2012. febr. 26. 20:12
 2/7 A kérdező kommentje:
tesióra is?: oo
2012. febr. 26. 20:15
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Én hosszú évek óta futok-és tavaly úgy nyertem meg egy 3500 méteres versenyt, hogy közben végig menstruáltam. Egyedül annyi volt a para, hogy nehogy átázzak közbe.

Én alapból mindig betétet használok, mert jobban szeretem, de ha futok, akkor tampon, hogy ne zavarjon. Na de ez nem kis távú dolog volt, szal a biztonság kedvéért tampon+betét kombóval indultam-persze a tampon is elég lett volna, de az Always pirosra dörzsölte a combom és egy csepp vér sem volt benne.

Viszont személyes ismertségi körömben tapasztalat, hogy a sportoló lányok jobban bírják a menzeszt. Én mondjuk elég szerencsés vagyok, szinte nem is érzem sose, hogy megvan-de ha megjön mindig elmegyek futni, ez az első dolgom. Jól esik olyankor.

20/L

2012. febr. 26. 20:23
 4/7 anonim ***** válasza:
természetesen tesióra is. ez h tesiből felmentést kérni, csak mert megvan eléggé hülyeség. ha görcseid vannak kifejezetten rosszat tesz, ha fekszel, hidd el h ha közben mozogsz kicsit, enyhülni fog. próbáld ki!
2012. febr. 26. 20:38
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem túl jó érzés tesi órán már tapasztaltam de valahogy ki kell bírni...mondjuk én 1x irattam anyával felmentést és néha amikor megvan akkor nem viszem a tesi cuccom és a rendes ruhámba tornázok mert úgy valamiért "biztonságban" érzem magam...De ezt is max 1-2x érdemes megtenni hetente mert ha minden tesióráról kimaradsz be fog rád rágni a tanár és sorban kapod az egyeseket :/ Nemtom..lehet hülye ötlet de tényleg nem jó érzés véres betétell/tamponnal szaladgálni...
2012. febr. 27. 06:48
 6/7 anonim válasza:
lehet barmit
2012. febr. 27. 21:48
 7/7 anonim ***** válasza:
Elvben bármit lehet, de én konkrétan örülök, hogy járni tudok, amikor megvan...meg ülni normálisan :/ 13 éves vagyok, másfél év alatt sehogy se tudtam megszokni ://
2012. márc. 7. 23:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!