Kezdőoldal » Egészség » Allergiák » Mi lehet ez? Kétségbe vagyok...

Mi lehet ez? Kétségbe vagyok esve!

Figyelt kérdés
Találkozok valakivel kis idő eltelte után és először csak piros volt a szemem, majd következő találkozásnál meg már be is dagadt, legutóbbi találkozásnál az egész arcom el volt torzulva és kiütéses volt az egész testem! Nagyon szeretem az illetőt, mindent megtennék érte és nem akarom elveszíteni emiatt, nektek mi a tapasztalatotok? Van-e tippetek? Ötletetek? Voltam bőrgyógyásznál de konkrétat nem mondott! Még régebben (pár éve) csináltattam allergia tesztet, állítólag nem vagyok allergiás semmire, ja és ekcémás vagyok! Köszi a válaszokat!

2013. okt. 6. 17:44
 1/3 anonim ***** válasza:

Tippem a következő: a szeretett illető menjen el kivizsgálásra, hogy mi a baja, amitől te beteg lettél.

Ha Ő rendbe jön Neked sem lesz fertőzésed tőle. Ö a baci vagy vírus hordozó ami azt jelenti, hogy BACILUS-VÍRUS gazda, ami őt nem bántja de Téged igen. Ha IGAZÁN SZERET ezt a kivizsgálást és gyógyulást vállalja ÉRTED!

Ha nem, akkor bármennyire is szereted egy időre legyél tőle külön, majd meglátod, hogy hiányzol-e neki és ha igen, megcsinálja a kivizsgálást és utána a gyógyulást.

Várom válaszod, hogy mit sikerült elérned.

2013. okt. 8. 12:55
 2/3 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm és szólni fogok!
2013. okt. 11. 14:18
 3/3 A kérdező kommentje:
Ha minden igaz rendbe jöttek a dolgok, vagy mosóporra voltam allergiás vagy valamilyen tusfürdőre/samponra, mert mióta váltott nincs semmi bajom, semmi kiütés, piros szem és nagyon boldog vagyok! Köszönöm a segítséget! Szép napot!
2013. okt. 29. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!