Arcüreggyulladás.Meddig tart a szenvedés?
Parlagfű allergiám van,egy hete arcüreggyulladást állapított meg a doki.Írt fel gyógyszert és orrcseppet.Minden nap többször infralámpázom,ha már nagyon nem bírom,bekapok egy Algoflex-et.De egyszerűen nem javul.Lassan kezd elmenni az eszem a folyamatos fejfájástol.Az orrom nem folyik,nem köhögök,nincs lázam.
Kinek mennyi idő után enyhült ez a feszítő,szúrkáló,borzalmas kellemetlen fejfájás?Mikor érdemes visszamenni az orvoshoz?
Szia
Jobban vagy? Az orrspray levitte a duzzanatot?
Sziasztok,
képzeljétek,az történt,hogy pár hete a gyerek hazahozott a bölcsiből valami borzalmas torokfájós,taknyos betegséget,persze végigment a családon.Nekem úgy folyt az orrom,mint még soha,és egyszer csak azt vettem észre,hogy elmúlt a fejfájásom:)
Szerintem kiürült a cucc,vagy lehet hogy a parlagfű szezon ért véget,nem tudom,de a lényeg,hogy másfél hónap szenvedés után végre végre nem hasogat a fejem,meg a fülem.
Abba is hagytam az orrcseppeket.
Hasonló problémákkal küzdők,ti hogy vagytok?
Xzia
Örülök, hogy jól vagy
A rontgened volt leletezve ? Az kimutatta az arcüreggyuladást? Nekem volt arcröntgenem es csak annyit írtak rá, hogy nincs kóros elváltozás. Szerinted, ha lenne arcüreggyulladásom, azt kimutatta volna a röntgen?
Én beszedtem egy doboz antibiotikumot, de még nem vagyok jobban. Neked volt egyensúlyzavarod?
Nekem ultrahangot csináltak,azon lehetett látni a gyulladást.
Pont nemrég olvastam,hogy az arcüreggyulladások 85%-a virális eredetű,és indokoatlaul sokszor adnak rá antibiotikumot.Lehet neked azért nem használ,mert nem bakteriális a fertőzés.
Egyensúlyzavarom minimális volt,igazából csak kellemetlen volt,de a mindennapi dolgokban nem akadályozott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!