Kezdőoldal » Egészség » Allergiák » Arcüreggyulladás.Meddig tart...

Arcüreggyulladás.Meddig tart a szenvedés?

Figyelt kérdés

Parlagfű allergiám van,egy hete arcüreggyulladást állapított meg a doki.Írt fel gyógyszert és orrcseppet.Minden nap többször infralámpázom,ha már nagyon nem bírom,bekapok egy Algoflex-et.De egyszerűen nem javul.Lassan kezd elmenni az eszem a folyamatos fejfájástol.Az orrom nem folyik,nem köhögök,nincs lázam.

Kinek mennyi idő után enyhült ez a feszítő,szúrkáló,borzalmas kellemetlen fejfájás?Mikor érdemes visszamenni az orvoshoz?

szept. 8. 07:35
1 2 3 4
 31/36 anonim válasza:

Szia

Jobban vagy? Az orrspray levitte a duzzanatot?

okt. 4. 13:25
 32/36 anonim válasza:
Kérdező hogy vagy? Segített valami?
okt. 8. 16:57
 33/36 A kérdező kommentje:

Sziasztok,

képzeljétek,az történt,hogy pár hete a gyerek hazahozott a bölcsiből valami borzalmas torokfájós,taknyos betegséget,persze végigment a családon.Nekem úgy folyt az orrom,mint még soha,és egyszer csak azt vettem észre,hogy elmúlt a fejfájásom:)

Szerintem kiürült a cucc,vagy lehet hogy a parlagfű szezon ért véget,nem tudom,de a lényeg,hogy másfél hónap szenvedés után végre végre nem hasogat a fejem,meg a fülem.

Abba is hagytam az orrcseppeket.

Hasonló problémákkal küzdők,ti hogy vagytok?

okt. 28. 13:44
 34/36 anonim válasza:

Xzia

Örülök, hogy jól vagy

A rontgened volt leletezve ? Az kimutatta az arcüreggyuladást? Nekem volt arcröntgenem es csak annyit írtak rá, hogy nincs kóros elváltozás. Szerinted, ha lenne arcüreggyulladásom, azt kimutatta volna a röntgen?

Én beszedtem egy doboz antibiotikumot, de még nem vagyok jobban. Neked volt egyensúlyzavarod?

okt. 31. 17:17
 35/36 A kérdező kommentje:

Nekem ultrahangot csináltak,azon lehetett látni a gyulladást.

Pont nemrég olvastam,hogy az arcüreggyulladások 85%-a virális eredetű,és indokoatlaul sokszor adnak rá antibiotikumot.Lehet neked azért nem használ,mert nem bakteriális a fertőzés.

Egyensúlyzavarom minimális volt,igazából csak kellemetlen volt,de a mindennapi dolgokban nem akadályozott.

nov. 1. 08:27
 36/36 A kérdező kommentje:
Bocsánat,nem ultrahangot,ct-t
nov. 1. 11:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!