Arcüreggyulladás.Meddig tart a szenvedés?
Parlagfű allergiám van,egy hete arcüreggyulladást állapított meg a doki.Írt fel gyógyszert és orrcseppet.Minden nap többször infralámpázom,ha már nagyon nem bírom,bekapok egy Algoflex-et.De egyszerűen nem javul.Lassan kezd elmenni az eszem a folyamatos fejfájástol.Az orrom nem folyik,nem köhögök,nincs lázam.
Kinek mennyi idő után enyhült ez a feszítő,szúrkáló,borzalmas kellemetlen fejfájás?Mikor érdemes visszamenni az orvoshoz?
19 es vagyok
Írok majd de év végére van időpontom és addigra remélem, hogy meggyógyulok. Te nem voltál sokat klímás helyen?
Én arra gondolok, hogy attól lett nekem. Egész nyáron ment a klíma és teljesen kiszárította a nyálkahártyámat. A fülembe meg vattán tettem otipax fülcseppet több nap, ami kiáztatta és fülkürthurutom is lett az orrduzzanathoz és ez nagyon rossz.
Az allergiára még a probiotikumok is jók. Azt mondják, hogy a progastro a legjobb én is próbáltam és jó volt.
Az immunerősítő is jó, a c vitamint szedem és homoktövist.
A cinket olvastam még az allergiára.
Nekem csak a rinopanteina orrsprayt bírja az orrom a többi mind marja.
Kalciumot próbáltál? Régen azt mondták, hogy az jó allergiára. Csak nem tudom, hogy be lehet e venni szteroidos orrsprayvel.
Mit mondott a védőnő hogy lehet ebből kigyógyulni? Neki is fáj a feje és duzzadt az orra?
Én nem vagyok allergiás mégis vannak ezek a tünetek.
Dehogynem.Itthon,kocsiban is ment a klíma,a melóban meg központi,és volt,hogy nyáron pulóverben ültem bent.
Én c vitamint,magnéziumot és herbaferm cseppeket szedek (utóbbi zseniális,emésztési problémákra,puffadásra ajánlom mindenkinek,engem kb 2 hét alatt
rendberakott)
Ma először nem keltem szaggató fejfájással,mar ez is haladás,de
az orrom be van dugulva,remélem,lassan elmúlik már ez a szar...
Remélem hamar jobban leszel. A neurológushoz fogsz menni?
C vitamint és magnéziumot én is szedem. Megnéztem a herbafermet és nagyon jókat írnak róla.
Szia
Jobban vagy? Segített valami, hogy javuljon az állapotod?
Kószönöm az érdeklődést:)
Voltam neurológusnál,nem talált semmit.A fejem azóta is fáj,vannak jobb es rosszabb napok,ma pl egész elviselhető,de tegnap azt hittem megbolondulok.
Tolom az orrcseppet,lámpazom,öblögetem,ennél többet nem tudok.Bízom benne,hogy a parlagfű szezon hamarosan véget ér,es én is jobban leszek már.
Aki hasonló cipőben jár: hogy vagytok?
23 as vagyok.
Nekem se múlt még el a duzzanat. Mar jobb volt a fejem, de ujra fujt a szél és a széltől visszajött a fejfájás. Tompán fáj a fejem és zúg a fülem. A dimistáról olvastam külföldi lapokon és sok mindenkinek rossz volt. Nekem is nagyon rossz volt. Nekem a dimista óta fáj a fejem, azelőtt nem fájt.
Homeopátiát próbáltátok? Régen voltak itthon homeopátiás orrsprayk.
A neurológiai vizsgálat amúgy egy vicc.Felfektetett a vizsgálóágyra,kopogtatott,emelgette a lábam,meg csukott szemmel meg kellett fognom az orrom.Ennyi volt...Viszont a doki akinél voltam,nagyon beleásta magát a keleti orvoslásba,diplomát is szerzett,és ő javasolta az akupunktúrás kezelést.
Nekem a Dymista előtt is fájt a fejem,amióta használom,nem lett rosszabb (mondjuk jobb sem) Ha ez tartósan így marad,visszamegyek a fül-orr gégére,hogy csináljon velem valamit mert ez így nagyon nem ok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!