Kezdőoldal » Egészség » Allergiák » Arcüreggyulladás.Meddig tart...

Arcüreggyulladás.Meddig tart a szenvedés?

Figyelt kérdés

Parlagfű allergiám van,egy hete arcüreggyulladást állapított meg a doki.Írt fel gyógyszert és orrcseppet.Minden nap többször infralámpázom,ha már nagyon nem bírom,bekapok egy Algoflex-et.De egyszerűen nem javul.Lassan kezd elmenni az eszem a folyamatos fejfájástol.Az orrom nem folyik,nem köhögök,nincs lázam.

Kinek mennyi idő után enyhült ez a feszítő,szúrkáló,borzalmas kellemetlen fejfájás?Mikor érdemes visszamenni az orvoshoz?

szept. 8. 07:35
1 2 3 4
 21/36 anonim válasza:

19 es vagyok

Írok majd de év végére van időpontom és addigra remélem, hogy meggyógyulok. Te nem voltál sokat klímás helyen?

Én arra gondolok, hogy attól lett nekem. Egész nyáron ment a klíma és teljesen kiszárította a nyálkahártyámat. A fülembe meg vattán tettem otipax fülcseppet több nap, ami kiáztatta és fülkürthurutom is lett az orrduzzanathoz és ez nagyon rossz.

Az allergiára még a probiotikumok is jók. Azt mondják, hogy a progastro a legjobb én is próbáltam és jó volt.

Az immunerősítő is jó, a c vitamint szedem és homoktövist.

A cinket olvastam még az allergiára.

Nekem csak a rinopanteina orrsprayt bírja az orrom a többi mind marja.

Kalciumot próbáltál? Régen azt mondták, hogy az jó allergiára. Csak nem tudom, hogy be lehet e venni szteroidos orrsprayvel.

Mit mondott a védőnő hogy lehet ebből kigyógyulni? Neki is fáj a feje és duzzadt az orra?

Én nem vagyok allergiás mégis vannak ezek a tünetek.

szept. 23. 21:07
 22/36 A kérdező kommentje:

Dehogynem.Itthon,kocsiban is ment a klíma,a melóban meg központi,és volt,hogy nyáron pulóverben ültem bent.

Én c vitamint,magnéziumot és herbaferm cseppeket szedek (utóbbi zseniális,emésztési problémákra,puffadásra ajánlom mindenkinek,engem kb 2 hét alatt

rendberakott)

Ma először nem keltem szaggató fejfájással,mar ez is haladás,de

az orrom be van dugulva,remélem,lassan elmúlik már ez a szar...

szept. 24. 07:14
 23/36 anonim válasza:

Remélem hamar jobban leszel. A neurológushoz fogsz menni?

C vitamint és magnéziumot én is szedem. Megnéztem a herbafermet és nagyon jókat írnak róla.

szept. 24. 21:20
 24/36 anonim válasza:

Szia

Jobban vagy? Segített valami, hogy javuljon az állapotod?

szept. 27. 14:40
 25/36 A kérdező kommentje:

Kószönöm az érdeklődést:)

Voltam neurológusnál,nem talált semmit.A fejem azóta is fáj,vannak jobb es rosszabb napok,ma pl egész elviselhető,de tegnap azt hittem megbolondulok.

Tolom az orrcseppet,lámpazom,öblögetem,ennél többet nem tudok.Bízom benne,hogy a parlagfű szezon hamarosan véget ér,es én is jobban leszek már.

Aki hasonló cipőben jár: hogy vagytok?

szept. 28. 20:29
 26/36 anonim válasza:

23 as vagyok.

Nekem se múlt még el a duzzanat. Mar jobb volt a fejem, de ujra fujt a szél és a széltől visszajött a fejfájás. Tompán fáj a fejem és zúg a fülem. A dimistáról olvastam külföldi lapokon és sok mindenkinek rossz volt. Nekem is nagyon rossz volt. Nekem a dimista óta fáj a fejem, azelőtt nem fájt.

Homeopátiát próbáltátok? Régen voltak itthon homeopátiás orrsprayk.

szept. 28. 21:14
 27/36 anonim válasza:
Engem is küldtek neurológushoz. Ott milyen a vizsgálat? Miket nézett a neurológus? Én is szeretnék elmenni. Tényleg a duzzanatot kell csökkdnteni, de nem tudom mivel.
szept. 29. 10:15
 28/36 A kérdező kommentje:

A neurológiai vizsgálat amúgy egy vicc.Felfektetett a vizsgálóágyra,kopogtatott,emelgette a lábam,meg csukott szemmel meg kellett fognom az orrom.Ennyi volt...Viszont a doki akinél voltam,nagyon beleásta magát a keleti orvoslásba,diplomát is szerzett,és ő javasolta az akupunktúrás kezelést.

Nekem a Dymista előtt is fájt a fejem,amióta használom,nem lett rosszabb (mondjuk jobb sem) Ha ez tartósan így marad,visszamegyek a fül-orr gégére,hogy csináljon velem valamit mert ez így nagyon nem ok.

szept. 29. 14:46
 29/36 anonim válasza:
Ha a dymistatol nem vagy jobban, akkor érdemes szteroidot használni? Gondold át a szteroidot. Lehet, hogy nem érdemes bevinni a szervezetbe. Utána néztem a szteroid káros hatásainak és nagyon nem jó.
szept. 29. 15:14
 30/36 anonim válasza:
A homeopátiás szert a histaminumot próbáltad már ? Hátha segítene
szept. 29. 18:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!