Arcüreggyulladás.Meddig tart a szenvedés?
Parlagfű allergiám van,egy hete arcüreggyulladást állapított meg a doki.Írt fel gyógyszert és orrcseppet.Minden nap többször infralámpázom,ha már nagyon nem bírom,bekapok egy Algoflex-et.De egyszerűen nem javul.Lassan kezd elmenni az eszem a folyamatos fejfájástol.Az orrom nem folyik,nem köhögök,nincs lázam.
Kinek mennyi idő után enyhült ez a feszítő,szúrkáló,borzalmas kellemetlen fejfájás?Mikor érdemes visszamenni az orvoshoz?
A doki miből állapította meg, hogy ez arcüreggyulladás? Csinált röntgent? A füledet nézték? A fejed hol fáj?
Nekem is ezek a tüneteim, azt mondják ez allergia. Nekem fülkürthurutom is van.
A háziorvos rámondta,hogy arcüreggyulladás,aztán elmentem fül-orr gégészetre,ahol megállapította a doki,hogy fülkürthurutom van.A biztonság kedvéért elküldött arckoponya ct-re,az majd csütörtökön lesz.
3-masnak: nincs beduzzadva semmi,nincs gond a látásommal sem,a fényre sem vagyok érzékeny.
Egyszerűen tompán fáj a fejem.Az arcom,a halántékom.Fájdalomcsillapító nélkül is elvagyok,szóval nem ez az elviselhetetlen kategória,csak éppen annyira zavar,hogy így a harmadik héten már nagyon szeretnék kiugrani az ablakon:)
Sziasztok,
leírom,mi volt,hátha mas is hasonló problémákkal küzd és így közelebb kerül a megoldáshoz.
Szerencsére a ct negativ lett,már olyan szempontból,hogy daganatot nem talált.Viszont az orr nyálkahártyám irgalmatlanul be van duzzadva illetve egy enyhe arcüreggyulladást is látott a doki.Mivel parlagfű allergiám van,felírt kétféle orrcseppet,az egyiket reggel,a másikat este kell használnom.Azt mondta,amíg nem tud szellőzni rendesen,addig nem is fog meggyógyulni.Inhalálni TILOS viszont a szauna és a mozgás jót tesz.Illetve mondott vmi lézeres lámpát is,amit most megnéztem,500ezer ft,úgyhogy azt hiszem,azt elengedem:)
Sorstársaimnak jobbulást kívánok,remélem,gyorsan kikeveredek én is ebből a szarból:)
Köszi, hogy leírtad.
Nekem ugyanez van. Neked elmúlt a fejfájásod? Ha igen, akkor mitől?
Nekem ha mozgok utána egyensúlyzavarom van. Neked szokott lenni?
Milyen orrcseppet írt ki, mi a neve?
Bioptron lámpát mondott?
A CT az milyen? Ugyanolyan, mint a röntge , vagy be kellett feküdni egy gépbe?
Remélem hamar meggyógyulsz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!