Pollenallergia ellen milyen hatásos gyógyszereket vagy gyógymódokat ismertek?
Én is az orvost ajánlanám. Meg kellene állapítani az okát, a mértékét és beállítattni a gyógyszerdózist.
Ez a betegség nem múlik el, nem enyhül az idők folyamán. Később asztmává vállalat, kezelés nélkül.
Nekem csak a Zirtec használ, a többi gyengének bizonyult.
De nem szedem folyton, csak ha rám jön cefetül a roham.
Van, hogy elég az allergodil szemcsepp is. Különösen, ha le tudok pihenni egyet ilyenkor.
Megfigyeltem, hogy a szieszta-szundítás egy allergiás roham esetén csodát tesz. Persze otrivin orrsprayvel.
Az is fix, hogy valami légnyomásváltozás okozza a rosszabbodást. Sportolás sokat segít... De ilyenkor nem a
szabadtéri... Van, hogy biciklizés után mintha szétsebesedett volna a szemem, viszket, fáj...
Valószínűleg hihetetlen, de nekem a voltaren fájdalomcsillapító is segít allergiás tünetek esetén.
És az nem szárítja ki a nyálkahártyám sem.
Milyen hatóanyag lehet abban, ami jelentősen enyhíti az allergiát? Ki tudja?
A Voltaren Dolo 25 mg bevont tabletta diklofenákot tartalmaz, mely az úgynevezett nem-szteroid gyulladásgátló gyógyszerek csoportjába tartozik. Semmilyen antiallergén nincs benne.
Sokan írják az orrspray-ket. Függőséget okozhat és nagyon öli az orr nyálkahártyát. Szaglásvesztést okoz.
Nekem a Fenistil Allergia vagy retard kapszula és a Cetrizin Hexal vált be a legjobban, mellékhatások nélkül.
Viszont a gyulladást leveszi.
Allergia is gyulladás
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!