Kezdőoldal » Egészség » Allergiák » A Foodtest Elég drága, érdemes...

A Foodtest Elég drága, érdemes kifizetni rá ennyit vagy csak kamu?

Figyelt kérdés
2022. nov. 1. 08:13
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Azt tudom hogy az orvosok óva intenek attól hogy egyetlen egyszertől várjunk valamit orvosi szaktudás orvossal történő konzultáció orvos nélkül elrendelt egyéb vizsgálatok például vérkép labor satöbbi nélkül és a kezelés alatt történő controloc nélkül csináljunk bármit mondjuk egyetlen egy valamilyen - szintén nem kontrollált - szer alapján.

Orvosi vélemény szerint nem azt kell csinálni hogy egy tesztet csinálunk és az alapján eszünk valahogy, másképp és utána kizárólag arra hagyatkozó hogy hogyan érezzük magunkat hanem többek közt vérkép és egyéb dolgokat mérni kell az új életmód során rendszeresen mondjuk félévente kontroll.

2022. nov. 1. 10:16
 12/16 anonim ***** válasza:
76%
Nekem pl a búzát kimutatta, és mióta egyáltalán nem eszem, megszűntek a panaszaim.
2022. nov. 2. 11:32
 13/16 A kérdező kommentje:
Csak lehetséges hogy oka van annak hogy a búzát nem bírod. Ez egy tünet és az hogy nem eszel búzát majdhogynem tüneti kezelés. A tüneteid múltak el. De egy egészséges embernek bírnia kellene a búzát. Biztos hogy elég az ha csak nem eszel így nem okoz tüneteket de nem tudod hogy miért nem bírod és mi zajlik hibásan a szervetedben? Ebből kiindulva lehet hogy idővel súlyosbodik s később egyre többmindent nem bírsz majd s persze ha azt se eszel akkor megint elmúlnak a tünetek egy időre...
2022. nov. 2. 12:25
 14/16 VZ2 ***** válasza:
35%
"De egy egészséges embernek bírnia kellene a búzát." Miért kellene bírnia? Miért gondolod ezt evidenciának? Te tervezted az embert? Szerinted mindenki egyforma? Miért gondolod, hogy te tudod, hogy mi az, ami "egészséges"?
2023. júl. 20. 00:10
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

"egy egészséges embernek bírnia kellene a búzát"

Ha az a búza egészséges lenne, akkor talán igen...

De pont valamelyik nap láttam egy videót (már nem emlékszem, hogy hol), amiben pont arról volt szó, hogy amióta speciális vegyi anyagokkal kezelik a gabonaféléket (hogy ellenállóbbak legyenek), azóta van gluténérzékenység...

2023. júl. 21. 10:38
 16/16 VZ2 ***** válasza:
Ez a teszt ételösszetevőkre adott immunreakciókat mutat ki vérmintából. Egyáltalán nem kamu. Ezt a tesztet nem helyettesíti a dietetikus csak úgy helyből teszteredmény nélkül. A 80 ezres foodtest200+ 2023. július 15.-én pontosan azt mutatta ki nekem, amit pár éve is éreztem egy másfél hetes önként elkezdett "diéta" során, amikor egyáltalán nem ettem gabonákat és tejtermékeket se. Nem beszéltem dietetikussal akkor. A tapasztalataim alapján azt éreztem, hogy ezekkel lehet gondom. Ez alatt a másfél hét alatt éreztem magam a legjobban. A teszt most 2-3 hónapja alapvetően gliadint, glutén tartalmú gabonákat és tejtermékeket mutatott ki nálam most a teszt. Ezekre immunreakciót ad a szervezetem. Nem beszéltem meg senkivel sem közülük, hogy majd ez legyen a teszt eredménye...
2023. okt. 2. 01:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!