Szeretnék még nőni, mert kosarazok. Olvastam egy "Hemogex" nevezetű szerről, ami elvileg 10-15cm-t "növeszt" ezt a gyártó állítja és aki szedte mi a vele kapcsolatos tapasztalata érdemes annyit kifizetni érte vagy csak kamu az egész?!
Ahh utánanéztem mi is ez pontosan: ESZEDBE NE JUSSON!!!
Mivel nem vényköteles, ezért ez csak egyszerű szteroid, ami azon kívül, hogy tönkreteszi a szervezeted, még hatásos se lesz.
Ja és: Figyelmeztetés: Ez a kiegészítő nem gyerekeknek és 21 év alatti személyeknek készült és csak akkor használhatják ha azt egy orvos engedélyezi. NE HASZNÁLJÁK TERHESEK ÉS SZOPTATÓS ANYÁK. Konzultáljon egy orvossal vagy egy engedéllyel rendelkező egészségügyi szakemberrel mielőtt e terméket használni kezdené, ha önnek van vagy volt a családjában rákos megbetegedés, prosztata megnagyobbodás, szívbetegség, alacsony "jó" koleszterol (HDL) vagy bármely más egészségügyi probléma, vagy ha éppen valamilyen gyógyszert szed vagy más kiegészítőt, recept nélküli készítményt. Ne lépje túl a javasolt dózist.
Szóval ahogy érzed, de egy orvossal konzultálj mindenképp... (aki valószínűleg megnyugtat, hogy édes fiam, te teljesen hülye vagy)
Az előző kommentemért bocs, kevertem mással a szert.
Szerintem le is beszéltél róla! :D
de am még van esélyem 190 re mert ükapám is annyi volt és van 1rokonom aki 16 évesen 187 magas-----meg sztem lúdtalpnak is köze van a növekedéshez mert az osztályomban volt ilyen mérés és aki 180 felett van annak v normális v pedig talpemelkedése van (nekem lúdtalpam van:S)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!