Érdemes az IKEA lakberendezőnek egy hálószoba megtervezéséért kifizetni 20 ezer forintot?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretem az IKEA ízléses, otthonos szobáit, mist láttam, hogy van lehetőség lakberendezővel terveztetni. Valóban olyan profik, vagy csak egy ott dolgozó eladó összelegózza a bútorokat?2022. aug. 31. 21:09
1/9 A kérdező kommentje:
*most
2022. aug. 31. 21:10
3/9 anonim válasza:
Jól írja a #2! :)
Ha úgy gondolod,hogy te nem tudod olyan jól megcsinálni, akkor érdemes szakértőre bízni. Sok évig fogod nézni és használni, ha lebontod napokra, filléres dolog...
4/9 anonim válasza:
Nem tudom, változott-e, de egy pár éve a konyhánál a tervezési díj összege lejött az árból, ha a végén ott vetted meg a bútorokat. Vagyis csak akkor került pénzbe, ha végül nem vásároltál ott.
5/9 A kérdező kommentje:
Sajnos nekem nincs érzékem hozzá, viszont egy lakberendező ennek a többszörösét elkérné. Azért kérdeztem, hogy ezért a pénzért vajon valóban egy igazi lakberendező tervezi meg a szobát,vagy csupán egy kollégájuk állítja össze?
2022. aug. 31. 22:42
6/9 anonim válasza:
A flegma elado osszelegozza.
De csak elore megbeszelt idopontra fogadnak a fergek.
Annyira undoritoan viselkednek az ikeaban,h inkabb megtartom az osszekukazott butoraim.
7/9 anonim válasza:
6!
Lehet veled van a baj, mert velünk eddig mindig normálisak voltak.
8/9 tom ocean válasza:
Nem régen (kb 1 hónapja) kérdeztem az IKEA-ban, de én konyhánál. 10 000 Ft ért megtervezik, ha ott is fogod megvenni a konyhabútort, akkor beleszámítják az árba, tehát akkor ingyen volt.
9/9 anonim válasza:
Szia! Nálunk az egész házat ők rendezték be (háló-és vendég-hálószobák, nappali, fürdő, konyha), így volt kb 100.000-150.000 a lakberendezés, de ezt azt hiszem levonták a végén, mert a személyreszabott szobaterveik alapján az összes bútort megvásároltuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!