Utóbbi időben észrevettem, hogy sokszor viszketek és pl fájdalomcsillapítótól feldagad a szám, mintha fel lenne töltve az ajkam?
Észleltem Quarelinnél és már Cataflamnál is. (Ezt eddig szedtem éveken át, semmi bajom nem volt.)
Ti nem tapasztaltok hasonlókat? Sokszor jelenik meg kiütés is a testmenen.
Amióta be lettem oltva pfizerrel.. kb azóta vannak ilyenek. Tudom konteó de nagyon fura. Soha semmilyen allergiám nem volt.
Talcum/talkum allergiára gyanakszom egyébként. Lehetséges ez?
Változó a módszer. Az orvos megpróbálja pl. bőrre kenve egy bizonyos anyagot (NEMFÁJ!), aztán várja a bőröd hogyan reagál. Ha nem talál semmit, akkor itathat veled valamit és várja a reakciót. És így tovább. Ez 1-2 elteltével történik, tehát nem egyetlen látogatáskor. Egyik próbálkozás sem fáj. Aztán amikor megjelennek a panaszaid (reakciója a testednek), akkor arra fog kezelni. Ne légy megijedve tőle!
Én így hallottam.
Az én gluténérzékenységemet az általam elmondott tünetek után azonnal megállapította és elrendelte a búza-, árpa-, rozs-, zabliszt kiiktatását az étrendemből. Azóta sincs vele bajom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!