Mièrt szárad pirosodik ki a szám?
Nagyon sokszor kipirosodik a szám ès kiszárad
Pèldául eszek egy zsemlès szendvicset utána èrzem hogy pirosodik kicsit èg igy van ez más ètelnèl is megeszem ès èrzem hogy èg ès mindig megnèzem tükörbe ès nagyon piros meg nem csak az ajkam hanem picit mèg vastagabban szám szèlein is nagyon látni hogy piros meg èrzem kiszárad pedig csak eszem semmi csípős nem èrtem
Régebben akkor vettem èszre amikor narancsot ettem akkor kiszáradt piros lett azt nem ettem több ève de sima kajátol is szinte ugyan olyan lessz
Gondoltam a savra de nem tudom szendvicsbe ètelbe lenne e
Èjjelre beszoktam kenni ilyen ajakbalzsammal száraz ajkakra reggelre eltünik de amint eszek èrzem piros lessz ès kiszárad
Nem èrtem mitöl lehet meghalgatok mindent nagyon zavaró nem tudom enni egy jó ízűt munkába is kimegyek szünetre megeszem pl egx szendvicset ès vissza megyek piros száraz ajkakkal ès nagyon zavaró
Kèrlek nèzzètek el a szóismètlèst remèlem azèrt érthető megköszönöm a segítséget.
Ès azèrt szárad ki egy szendvicstől is a szám?
Üdítőt szoktam inni vizet szinte sosr
Igazad lehet ès ha iszom sok vizet utána nèzek mennyi szükséges
Akkor elmulhat ez a pirosodás kiszáradás?
98 kiló vagyok szoktam edzeni is de leginkább zsir van rajtam az össze vissza edzès miatt nemis iszom vizet csak üdítőt de azt sem sokat
Mennyi viz kell egy 175 cm 98 kiló 21 èves fiunak?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!