Utóbbi időben észrevettem, hogy sokszor viszketek és pl fájdalomcsillapítótól feldagad a szám, mintha fel lenne töltve az ajkam?
Észleltem Quarelinnél és már Cataflamnál is. (Ezt eddig szedtem éveken át, semmi bajom nem volt.)
Ti nem tapasztaltok hasonlókat? Sokszor jelenik meg kiütés is a testmenen.
Amióta be lettem oltva pfizerrel.. kb azóta vannak ilyenek. Tudom konteó de nagyon fura. Soha semmilyen allergiám nem volt.
Talcum/talkum allergiára gyanakszom egyébként. Lehetséges ez?
Allergia.
Dettó így kezdődött annak idején.
Először az ibuprofenra lettem allergiás, attól feldagadt a szám, aztán más fájdalomcsillapítókra is, azoknál a szemem alja dagadt fel, úgy néztem ki, mint akinek behúztak.
Allergia.
ALLERGIA.
Al-ler-gi-a.
Hányszor és hanyféleképpen szeretnéd még hogy itt leírják neked?
Unatkozol?
Menj orvoshoz, allergiád van.
Tudom, hogy allergiám van, de mi a ge ci re?
Erre lennék kíváncsi..
Baszod, a g.ci orvos el fogja mondani miután letesztelt.
Mi itt honnan a f.ból tudjuk hogy te mire vagy allergiás?
#4 vagyok.
Rapidolt szedtem évekig és egyik napról a másikra kialakult az ibuprofenra. Ugyanúgy, ahogy 1994-től 2017-ig nem voltam allergiás a parlagfűre, aztán meg hopp. Egyik napról a másikra kialakul.
Ezt senki nem tudja megmondani neked, hogy pontosan milyen alkotoelemre vagy allergias. Elmesz allergiavizsgalatra es megtudod.
Nem agysebeszet kerdezo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!