Kezdőoldal » Egészség » Allergiák » SOS!!! Ugye nem lehet komoly...

SOS!!! Ugye nem lehet komoly bajom? Nem fulladhatok meg?

Figyelt kérdés

Allergiás vagyok ezekre: hisztamin 2/3, atkák, poratka allergia 4/4, mogyoró 7/30, nyárfa 5/20.

Vettem egy gyógynövényes vitamint amit használok már 1 hónapja, és nem olvastam el milyen összetételei vannak. És most olvastam, hogy nyárfa, és arra allergiás vagyok. Fújt, nehezen lélegzem. A tünetek 1 hónapot tartanak amikor bevettem az első adagot.

Most megtudtam hogy nyárfát tartalmaz akkor holnaptól nem fogom szedni, kidobom a kukába.

Ugye nem fulladhatok meg? Nem rosszabbolhat az allergiám? Nem kaphatok asztmát?

Kérlek segítsetek!!!

2022. máj. 7. 17:56
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Tuti a pániktól van ilyen tüdeted! Mit írjunk még, ami megnyugtatna? Cicák! Nézz cicás videókat elterelésnek! :)
2022. máj. 7. 18:14
 12/22 A kérdező kommentje:
Voltak hasonló tapasztalataitok?
2022. máj. 7. 18:16
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Én virágporral díszített sütit ettem meg mert nem tudták az allergiám. Azon kívül, hogy frászt kaptam és próbáltam vagy fél órán át kihányni, semmi nem lett!
2022. máj. 7. 18:20
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Igen, a pánik miatt van.

Én egyszer a sürgősségin kötöttem ki bucira dagadt fejjel, allergiás reakció miatt. A doki szavait idézem: "megfulladni biztos hogy nem fog, akkor már megfulladt volna. Az az első 5 percben megtörténik."

Mindenesetre ne szedd tovább.

2022. máj. 7. 18:20
 15/22 A kérdező kommentje:
Mitől lett allergiás reakciód?
2022. máj. 7. 18:21
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodj meg. De ha ennyire ideges vagy nézd meg van e otthon valami antihisztamin. Cetirizin, lordestin, beveszel belole egy szemet és kesz. De egy honapja szeded, igy ha komoly lenne akkor már nem beszélgetnénk. Én egyszer gyógyszer miatt volt egy nagyon durva allergiás reakcióm, az 15 p belul kijott. Nem kaptam levegőt rendesen, olyan vörös voltam mint a rák, feszült a bőröm. Ha sulyosan allergiás lennél ra akkor nem irkálnal ide, hanem levegőért kapkodnál. Nekem akkor beszélni se volt erőm.
2022. máj. 7. 18:29
 17/22 A kérdező kommentje:
Hol feszült a bőröd?
2022. máj. 7. 18:31
 18/22 A kérdező kommentje:
Nekem is néha feszült a bőröm. És mi lett tovább,?
2022. máj. 7. 18:37
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Egy hónapja szeded gond nélkül, most hirtelen megtudtad, hogy van benne olyan, amire allergiás vagy, és hirtelen nehézlégzésed lett?

Ez "csak" pánik.

2022. máj. 7. 18:38
 20/22 A kérdező kommentje:
Nem egy hónapja. 27. 4. Szedem.
2022. máj. 7. 18:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!