SOS!!! Ugye nem lehet komoly bajom? Nem fulladhatok meg?
Allergiás vagyok ezekre: hisztamin 2/3, atkák, poratka allergia 4/4, mogyoró 7/30, nyárfa 5/20.
Vettem egy gyógynövényes vitamint amit használok már 1 hónapja, és nem olvastam el milyen összetételei vannak. És most olvastam, hogy nyárfa, és arra allergiás vagyok. Fújt, nehezen lélegzem. A tünetek 1 hónapot tartanak amikor bevettem az első adagot.
Most megtudtam hogy nyárfát tartalmaz akkor holnaptól nem fogom szedni, kidobom a kukába.
Ugye nem fulladhatok meg? Nem rosszabbolhat az allergiám? Nem kaphatok asztmát?
Kérlek segítsetek!!!
Igen, a pánik miatt van.
Én egyszer a sürgősségin kötöttem ki bucira dagadt fejjel, allergiás reakció miatt. A doki szavait idézem: "megfulladni biztos hogy nem fog, akkor már megfulladt volna. Az az első 5 percben megtörténik."
Mindenesetre ne szedd tovább.
Egy hónapja szeded gond nélkül, most hirtelen megtudtad, hogy van benne olyan, amire allergiás vagy, és hirtelen nehézlégzésed lett?
Ez "csak" pánik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!