Mennyire komoly a hisztamin allergiám? ( többi lent)
Allergia vizsgálatkor ezt irták a leletemre: hisztamin 5/20
mit jelent ez??
régóta fáj a fejem lehetséges hogy emiatt?
azt honnan tudhatom hogy allergiás vagyok e rá??
attól fáj e sokat a fejem?
régóta járok fejfájással orvoshoz és sajnos semmilyen okot nem találtak még rá.
Arra gondoltam hogy talán ez lehet az oka
Szia! Aktuális még a kérdésed?Mert látom, elég régi a beírás.
Nálam most diagnosztizálták a hisztamin intoleranciát. Mindenféle tünet mellett igen gyakori volt a fejfájás, de annak is a nagyon makacs és furcsa formája, olyan érzésem volt, mintha meg lennék mérgezve.Ez mellé jött a testemet elborító viszketés. Így jutottam el a bőrgyógyászatra, ahol a tünetek felsorolása után az orvos közölte, ez egyértelműen étel intolerancia.Elküldött vérvételre, gyógyszer, mosakodógél.Most ott tartok, hogy szinte éhezem, mert majd hogy nem mindenben van hisztamint, ami mint tudjuk,egy DAO (rövidítve)nevű enzim bont le, ami a mi szervezetünkben elég alacsonyan van jelen, vagy nincs.Az én esetem elég egyedi,ahol éppen hogy jelen van, én attól már viszketem.Kérdezz bátran, akár priviben is beszélgethetünk, persze ha még aktuális a problémád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!