Ettől lehet komoly bajom (?)
Figyelt kérdés
a mai nap láttam az interneten egy hülyeséget hogyha beszívod valahogyan a dezodort akkor olyan mintha be lennél állva :D hát az én hülye kíváncsi fejemmel persze hogy kipróbáltam, úgy hogy a törölközőbe belefújtam a dezodort és az orromon keresztül 2 hatalmas nagyot beleszippantok aztán szédülök, nem vagyok magamnál beszélni sem vagyok képes de valamiért elképesztően jó érzés, egy teljes dezodor doboz kifogyott (ilyen 2 órán keresztül ezzel szórakoztam) Ettől lehet valami bajom? mert azt hallottam csak az hal bele aki a száján szívja be vagy mi. légyszi csak értelmes válaszokat írjatok előre is köszi.2021. márc. 10. 18:04
1/1 anonim válasza:
Ne szívd be a dezodort, mert súlyos egészségkárosító hatása lehet. Mit gondolsz, aki a száján szívja be, az hová szívja be? Nem a tüdőbe?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!