SOS!!! Ugye nem lehet komoly bajom? Nem fulladhatok meg?
Allergiás vagyok ezekre: hisztamin 2/3, atkák, poratka allergia 4/4, mogyoró 7/30, nyárfa 5/20.
Vettem egy gyógynövényes vitamint amit használok már 1 hónapja, és nem olvastam el milyen összetételei vannak. És most olvastam, hogy nyárfa, és arra allergiás vagyok. Fújt, nehezen lélegzem. A tünetek 1 hónapot tartanak amikor bevettem az első adagot.
Most megtudtam hogy nyárfát tartalmaz akkor holnaptól nem fogom szedni, kidobom a kukába.
Ugye nem fulladhatok meg? Nem rosszabbolhat az allergiám? Nem kaphatok asztmát?
Kérlek segítsetek!!!
Olyan tüneteim vannak hogy tüsszögök amit minden tavasszkor tüsszögök.
Nagyon félek
Továbbá fordulj orvoshoz, hívd fel az ügyeletet, ha fulladsz és rosszul vagy. Mi nem tudhatjuk a választ. Nem is értem, hogy hogy jut eszedbe ilyesmit megkérdezni, névtelen vadidegenektől, ahelyett, hogy orvost keresnél.
Ha nagy a baj, inkább hívj mentőt.
Nyugodjál meg, attól megnyugszol! :) Ha komolyan allergizálna, akkor az 1. szemtől már drasztikusan rosszul lettél volna!
Eleve más folyamat elfogyasztani valamit és beszívni levegőből. Sokan a parlagfű allergiát is úgy győzik le, hogy 1-2db levélkét elcsócsálnak!
Ne szedd tovább és nyugi, nem fogsz megfulladni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!