Mennyire nehéz allergiával élni?
Szóval vegyünk egy közepesen súlyos pollen-allergiát. Mennyire nehéz manapság élni vele, mondjuk egy szellemi munkát végző embernek? Milyen mellékhatásai vannak a gyógyszereknek?
Nagyon megkeseríti az ember életét - akadályozza -, vagy fel lehet vele venni hatékonyan a versenyt?
Köszönöm a válaszokat!
A mai gyógyszereknek (a régiekhez képest) gyakorlatilag nincs mellékhatásuk.
kb. 35 éve van parlagfű-allergiám...
A régi szerek úgy kábítottak, mintha altatót szedtél volna.
A kor előrehaladtával csökkennek a tünetek, ha adhatok egy kis biztatást... :)
Semmi gond nincs gyógyszer mellett.
Három keresztes parlagfű allergiám van, keresztallergiás tünetek is elég gyakran voltak, úgyhogy a gyógyszert minden nap szedem (szezonon kívül is), az egyetlen amit észre vettem, hogy nincsenek allergiás reakcióim.
Szia!
Az változó, hogy kinek milyen tüneteket okoz az allergia, elég kellemetleneket, durvákat is időnként és van akinek a gyógyszerek se mindig segítenek.Arról nem is beszélve, hogy időnként a gyógyszereknek lehetnek kellemetlen mellékhatásaik.
Ugyan akkor már egyre többen a gyógynövényeket , természetes megoldásokat választják a problémáikra, amik nem járnak kellemetlen mellékhatásokkal.
#6: ilyen csak az elképzelésekben létezik!
Aminek nincs mellékhatása, annak hatása sincs!
Az persze előfordul, hogy _nálad_ nem jelentkezik mellékhatás, de másik ezer embernél bőven lehet...
Már ne is haragudj, de ez kicsit olyan "MLM-szagú", szupertermészetes csodaszernek tűnik....
Most konkrétan nemtudok ki menni az utcára nekem egész évben allergiám van ( több mindenre allergiás vagyok)de így májusban hogy pollen szezon van brutálisan fujom az orromat kb 1 hónapot kell ki bírjak nyáron mindig elmúlik.
Ti milyen bevált vény nélkül kapható gyógyszert tudtok ajánlani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!