Feleségem fulladásos hal allergiával küzd. Kizárólag a feldolgozott, rántott, sütött, főtt halak szaga, érintése és bevitele okoz problémát. Régóta szeretne már omega3-at szedni, nőgyógyász is tanácsolt a terhesség előtt/kezdetekor. Szerinte mehet nyugodtan a készítmény.
Természetesen nem most szeretnénk ezt tesztelni. Van bárkinek bármi ilyen jellegű tapasztalata? Van-e olyan készítmény, amivel ez megoldható?
Fish oil is a recommended health supplement because it is high in omega-3 fatty acids. These fats are good for your heart and overall health. You can still get omega-3 fatty acids from other foods.
Shop for vegan or fish-free omega-3.
OTHER SOURCES FOR OMEGA-3
chia seeds
flaxseeds
soybeans
walnuts
hemp seeds
Brussels sprouts
purslane
spinach
pastured eggs
enriched eggs
grass-fed dairy products
grass-fed beef
vegan supplements
2019. nov. 9. 22:50
2/5 anonim válasza:
omega3 készítmény van olyan is,amiben nincs semmi halhoz köthető összetevő. Többnyire a halolaj kapszulák is ezek a kategóriák. Ahogy előző is írta egy csomó dologban van omega3 zsírsav. Növényi kivonatok szoktak lenni az omega3 kapszulák.
2019. nov. 9. 23:03
3/5 anonim válasza:
Nem csak halakban van omega 3 zsírsav,hanem növényi eredetű anyagokban is. Ilyenek az olajos magvak.Legfőképp a dió, török mogyoró, mandula. Ajánlott naponta egy kis marékkal megenni belőlük. De jó minden nap 1 kanál repceolaj,tökmagolaj is. De szerintem a dió finomabb :)
2019. nov. 9. 23:06
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm az infókat. Valószínű maradnak a magvak, két gyógyszertárban ks kérdeztem, de azt mondta a gyógyszerész, hogy nincs olyan omeg3, ami nem tartalmaz halolajat.
2019. nov. 11. 06:53
5/5 anonim válasza:
van olyan amiben nincs,rákerestem,első találat rögtön azt dobta. Viszont gusztustalanul drága. Tényleg vegyél chia magot,meg hasonlóakat és akkor azt kell fogyasztani,kb 18% -al jön ki olcsóbbra a chia mag mint a vegán omega 3 kapszula.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!