Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Normális, hogy nem enged...

Normális, hogy nem enged sehova 17 évesen?

Figyelt kérdés
Anyukám egy éve meghalt (alkoholista volt, öngyilkos lett), én a bátyámhoz kerültem, mivel más rokonom nem volt, apukámat nem ismerem, így elintézte, hogy ne otthonba kerüljek. A bátyám már 26 éves, a barátnőjével lakik. A baj az, hogy 17 éves létemre semmit nem enged meg. Bulizni nem mehetek, még nyáron se, fesztiválra se engedett el, pedig az összes barátnőm elment, én meg kimaradtam belőle, mert ott sok sok a drogos és veszélyrs, megerőszakolhatnak, stb. A barátomhoz nem enged át, hogy ott aludjak, mert nekem még szexelni se kéne, pedig a barátom 21 éves már. Ha találkozok vele, 9-re haza kell mennem, suli időben pedig csak hétvégén találkozhattam vele, akkor is 9-re haza kellett mennem. Lecseszett, mikor ittasan mentem haza, és büntetést kaptam, cigizni se enged. A házimunkába kiveszem a részem, főzni is szoktam, mégis nagyon szigorú és én így megőrülök. Egyébként se volt jó a viszonyunk kiskorunkban, anya őt verte, ő meg engem, és folyton veszekedtünk, dehogy most így álljon bosszút.. Mit tegyek? Normális, hogy iyen?
2019. júl. 21. 17:29
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
34%
A lányom pont veled egyidős, szerencsére teljesen normális. Nem vonzzák a piás fiuk, eszében sincs droggal, piával, éjszakázással tönkretenni magát. Még "pasija" sincs szerencsére, de ha lenne , fel sem merülne, hogy egymásnál aludjanak. Ráérsz még mindenre...tesód normális, hálás lehetsz neki. Eddig nem volt ki neveljen, azért nem tudod mi a normális. Köszönd meg neki, hogy vigyáz rád!
2019. júl. 21. 20:28
 12/14 anonim ***** válasza:
72%
"Majd rá fogsz idővel jönni, hogy igaza van a bátyádnak." - na ja, az én anyám is folyamatosan ezt kárálta, amikor éppen "csak jót akart" nekem... aztán ez a nap valahogy soha nem akar eljönni... ahogy telik az idő, csak egyre inkább azt látom, hogy mi minden maradt ki az életemből az ő "csak jót akarása" miatt...
2019. júl. 21. 20:56
 13/14 anonim ***** válasza:
20%

Gondolom közben diákmunkázol a suli mellett, hogy ne neki kelljen eltartani téged. Jól tanulsz, vannak ambícióid (egy egyetem vagy jó szakma). Szóval meg tudod őt nyugtatni, hogy nem akaszkodsz rá 30 éves korodig, igaz? Megvannak ezek a dolgok?

Nahh.. mert ha megvannak, akkor jogosan kezdhetsz el rinyálni a pasizós-barátnőzős ügyben.

2019. júl. 24. 05:10
 14/14 Savlekotő ***** válasza:
Mi marad ki az életből a 17 évesen részegesen buliban szopkodás,ráértek 20 évesen csinálni.
2019. szept. 20. 23:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!