Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit csináljak ha a báttyám...

Mit csináljak ha a báttyám folyton bántja a barátomat a teste miatt?

Figyelt kérdés
Már nem akar a barátom átjönni hozzánk mert a báttyám undorito megjegyzéseket tesz rá, dagadt törpézi, és folyton a testével bántja, miközben nem alacsony(173cm) és egyáltalán nem hájas annyira, de nem jár kondiba. Néha báttyám meg barátnőit is "ráuszítja" és ők is tesznek megjegyzéseket ugy hogy nálunk vannak(többesszám mert egy nornalis kapcsolata nem volt). 18 éves, barátom meg 16 de nem áll ki magáért, én szóltam be báttyámnak de nem hatotta meg, szüleimet meg nem érdekli.
2019. jún. 24. 14:33
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Hát én a barátod helyében voltam anno.

A barátom húga folyamatosan piszkált. Ha barátnői voltak ott, akkor ők is sugdolóztak. Mint a gyerekek. Barátom nem szólhatott rá/ nem szólt rájuk, mert hát " a testvérem ő ilyen". Egyszer elegem lett és nagyon durvát szóltam be a leányzónak. Sírni kezdett. Utána már nem annyira mehettem át hozzájuk, de nem is akartam. Nekem megérte. Pár hétre rá szakítottam is barátommal. Nyugi, barátod is meg fogja tenni ezt a lépést.

2019. jún. 24. 20:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!