Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit csináljak ha a báttyám...

Mit csináljak ha a báttyám folyton bántja a barátomat a teste miatt?

Figyelt kérdés
Már nem akar a barátom átjönni hozzánk mert a báttyám undorito megjegyzéseket tesz rá, dagadt törpézi, és folyton a testével bántja, miközben nem alacsony(173cm) és egyáltalán nem hájas annyira, de nem jár kondiba. Néha báttyám meg barátnőit is "ráuszítja" és ők is tesznek megjegyzéseket ugy hogy nálunk vannak(többesszám mert egy nornalis kapcsolata nem volt). 18 éves, barátom meg 16 de nem áll ki magáért, én szóltam be báttyámnak de nem hatotta meg, szüleimet meg nem érdekli.
2019. jún. 24. 14:33
1 2
 1/11 anonim válasza:
100%
Barátod miért nem szól vissza vagy védi meg magát? (nem bantasbol, csak érdekel)
2019. jún. 24. 14:38
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Akkor MIÉRT NÁLATOK TALÁLKOZTOK????
2019. jún. 24. 14:38
 3/11 anonim ***** válasza:
89%

Te meg mond,hogy ha törpe is meg dagadt is de 20 centi

Még ha nem úgy van is

Báttyád tuti befejezi a gyökérkedést

2019. jún. 24. 14:50
 4/11 A kérdező kommentje:
Volt visszaszólt de a battyam akkor egy egoista **** hogy meg sem hallotta szinte es hiaba mondasz neki barmit nem erdekli, es csak megjobban megbantotta. A szuleinel nemtudunk mert ott nagyon rosz nekem.
2019. jún. 24. 14:51
 5/11 anonim ***** válasza:
92%
Én megkérdezném a barátnője előtt, hogy féltékeny-e barátodra? Aztán közölném, hogy ne teperjen ennyire, a vérfertőzést büntetik. Akkor hátha elkussol.
2019. jún. 24. 15:29
 6/11 anonim ***** válasza:
38%

Oké, hogy lepontozzátok az 5-öst, de azért gondoljátok át előtte a sztorit.

A csaj kér egy online közösségtől segítséget, hogy mi a teendő, ha csúfolják a barátját. Má' meg ne haragudjatok, de ebben a sztoriban nehéz eldönteni, hogy ki a nagyobb here. Az aki 18 évesen ott tart, hogy más testfelépítésével viccelődik, vagy az, aki 16 évesen nem tud ennek egy fél mondattal véget vetni.

2019. jún. 24. 15:32
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Mondd meg a bátyádnak, hogy ahányszor csak egy rossz szót mond a barátodról, annyiszor fogsz te meg mások előtt cikis gyerekkori sztorikat mesélni, vagy egyéb "érdekes" infókat róla. Zsarolás, tudom, de hátha bejön.
2019. jún. 24. 15:55
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Hátrányban érzi magát, amennyiben igaz a "egy nornalis kapcsolata nem volt" állításod. Te most egy stabil párkapcsolatban élsz és fiatalabb vagy, ő meg ilyen téren semmit nem ért el (valoszinüleg, mert egy infantilis barom) és könnyebb szegény srácot b*szogatni, mint keresni egy barátnőt
2019. jún. 24. 16:18
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
A bátyádat jól pofán kéne b.aszni,abból szoktak érteni az ilyenek.
2019. jún. 24. 17:11
 10/11 anonim ***** válasza:
62%

Hát a barátod helyében menekülnék ebből a kapcsolatból és nem akarnék ennek a családnak a része lenni. Te gyenge vagy, nem tudsz kiállni a barátod mellett a saját családoddal szemben, ez, megsugom, előbb utóbb úgyis váló ok lesz. A családod a bátyáddal együtt meg bunkó parasztok gyülekezete.

Mit csinálj? Szakíts szerencsétlennel, hogy legyen esélye egy normális nőt találnia magának.

Egyébként amit Kalapúr írt ideiglenes jó megoldás max. Mint ahogy írtam, ha a csaj nem bírja leállitani a saját családját előbb utóbb úgyis szakítás lesz belőle.

2019. jún. 24. 17:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!