Unokatestvérem durván bántja a kis hugát, mit lehet tenni?
Mesélj még, milyen ágy van 3 méter magasan?
Nekem a lakásom nem olyan magas.
Jó hogy az ágy magassága a legfontosabb ebben a kérdésben, kicsit túlzott a mérettel de ez van!😑
Valószínű féltékeny a kisebbre, ha ilyet csinál legközelebb és ott vagy szólj rá és kérdezd meg tőle miért bántja..a szülők nem tudnak róla, hogy így viselkedik? Szólj nekik is, hogy ez és ez van, figyeljenek oda jobban rájuk! A kisebb gyereknek kifog hatni az életére, ha így viselkedik továbbra is vele a testvére! A nagyobb elég agresszív tipusú ember lesz..a szülők feladata a nevelés szóval a hibát ott keresd ne a gyerekben...azért is csinálja, mert mindig ő van leszidva még akkor is, ha nem ő a hibás, egy kis szülői megkülönböztetés azért befigyel! Okkal féltékeny ha nincs elmagyarázva neki, hogy attól mert van egy kis testvére őt is ugyan úgy szeretik stb... hány évesek a gyerekek?
Attól, hogy túloz, vagy nem tudja megbecsülni az ágy magasságát, még nem kamu a kérdés. Valószínűleg tényleg nem 3 méter magasról lökdösi le az unokatesó a kicsit, az nagyon durva lenne. Egyébként meg létezik 2,5 méter magas emeletes ágy, családi házba bőven befér.
Kedves kérdező, hány éves az unokatesód és a kistesója? Természetesen lesznek következményei a dolognak, főleg, ha egyszer komolyan megsérül a kicsi. Ezt nem szabad hagyni. Nyugodtan szólj rá te is, amikor így viselkedik, menj oda a kicsihez és védd meg. Ő is ugyanúgy az unokatestvéred. Arról nem tehet egy pici gyerek, hogy véletlenül feldönti a játékokat, jézusom...
Nyugodtan tedd helyre a nővérkét, közöld vele, hogy undorító dolog a kisebbet bántani, és ha nem bír magával, akkor játsszon egyedül.
Irigy, azért csinálja.
Jól el kell verni a hülye képét, aztán megnyugszik.
Kinövik?
Jó vicc én 13 vagyok a nővérem 18, még nem nőtte ki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!