Mit lehetne tenni kutya ügyben?
#33, teljesen egyetértek. Én vagyok az első közt válaszoló, aki jelenleg kígyókat tart, de voltak kutyáim is. Többek között egy 50 kg-os, majdnem 70 cm marmagasságú bull masztiff-boxer keverékem, aki tipikus harci kutyának nézett ki, de soha nem bántott volna senkit. Ezt viszont rajtam, a gazdáján kívül nem sokan hitték el, szinte mindenki tartott tőle, így muszáj volt valahogy elkülönítenem, ha vendégek jöttek. Még a saját anyukámat is feszélyezte, érdekes módon mégsem vágtam a fejéhez, hogy rinyál és feltűnési viszketegsége van. Hihetetlen, milyen emberek vannak...
Ideje lenne tudomásul venni, hogy az emberek többsége igenis fél valamitől és bizony, sokan a (főleg nagytestű) kutyáktól. Tetszik, nem tetszik, ez van és kész. Egy klausztrofóbiást sem tuszkolsz be a liftbe, a tériszonyost sem küldöd fel a tetőre, a vezetési parást nem ülteted be a kormány mögé, a pókiszonyost nem viszed el tarantulabemutatóra, a kutyafóbiásra akkor miért erőlteted rá a félelmét?
Mert te engem aztán ismersz mi? LOL. IQ-d zéró azt látom.
Abból amit a Kérdező irt azt lehetett levonni. Semmi konkrétat nem mondott, hogy miért fél stb. Sőt..ha kint vannak akkor nem zavarja ha mellette van, de bent igen. Aki fóbiás az nem igy viselkedik te beszükült agyú! A kérdező csupán fontoskodik. Ennyi.
"Aki fóbiás az nem igy viselkedik te beszükült agyú!"
Nem is mondta, hogy fóbiás, te beszűkült agyú. Azt mondta, hogy "beltérben erősen feszélyez a jelenléte", ami nem jelent feltétlenül fóbiát - de mindenesetre egyáltalán nem jelenti azt sem, hogy "tök jól elvan mellette".
"Abból amit a Kérdező irt azt lehetett levonni."
Vagyunk itt többen is, akik egész mást vontunk le belőle.
"Semmi konkrétat nem mondott, hogy miért fél stb."
És? Ha valaki nem mond indoklást, akkor már nem is lehet igaz, hogy valóban úgy érez, ahogy mondja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!