Van testvéred? Ha nincs, szerettél volna?
Mindig is szerettem volna, ha legalább két testvérem van. Számomra nagyon fontos az, hogy összetartsunk a testvérekkel és mindig ott legyünk egymásnak, ha baj van, számíthassunk egymásra. Nekem nagyon fontos ez a kötelék.
Ki hogy van ezzel?
Két féltestvérem van, de nem tartom velük a kapcsolatot, régebben se nagyon beszéltünk. (Egyikükkel amíg óvodás, aztán 1.-2. osztályos voltam, néhányszor találkoztunk, de aztán megszakadt a kapcsolat, azóta csak 1-2 alkalommal beszéltünk; a másikukkal pedig összesen 3-4 alkalommal beszéltem életem során)
Soha nem éltem velük egy háztartásban, szóval gyakorlatilag egykeként nőttem fel, és annak is érzem magam. Nem is vágytam testvérre, bár néha azért irigykedek azokra akiknek van, mert sokszor látom/hallom, hogy milyen jó a kapcsolatuk, és mennyit segítenek egymásnak. Viszont sokszor még pont, hogy örülök, hogy egyedül vagyok.
Van egy féltesóm
De sajnos nem nagyon beszélünkn
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!