Amíg otthon laktatok, nálatok hogyan volt elosztva a házimunka, te vagy a testvéred végezte a többet, esetleg normálisan meg volt oldva?
Mindent én csináltam,mivel apukám szavajárása volt h a nő selejt konyhába való meg dugni,anyám meg részegen semmit se tudott kezdeni magával se nem h a háztartással,apám ezért velem próbálta helyettesíteni úgy is ha érted mire gondolok... :(
Szépen eltűntem otthonról..
A férjemmel mindent megosztunk közösen.. Ez a normális ugyanis hogy mindenki kiveszi a részét mindenből.
Nálunk megosztva volt köztem és tesòm közt
Takarítástol főzésig minden (min2en fiukvagyunk)
Fater meghalt muter dolgozott megaztán miis és amig eggyütvoltunk és mindenki dolgozott akkor meg fontossági sorrendben
Aki előbb hazaért és nemvolt pl kaja akkor nekiált főzni a másik akkor mosott teregetett...muszàlyvolt belerázòdni de nemis baj szerintem...igy most láton h jòttett
A nővérem a saját szobájáért, a fürdőért és a folyosóért felelt. Ezenkívül ki és bepakolta a mosogatógépet
Én most ugyanezt csinálom, mert a nővérem már elköltözött. Amíg itt lakott, addig én a saját szobámon kívül a nappalit kaptam.
Lehet mondani, hogy ő több helyiséget kapott, de egy folyosót lényegesen könnyebb megcsinálni mint a nappalit. Szóval szerintem jól lett elosztva a házimunka. Apu a kertet csinálja, anyu pedig a háztartás többi részét. Nyilván besegítünk egymásnak ha megkérnek rá.
Heti 3× 20-30 perc házimunka nem megterhelő
2-en vagyunk lányok, apukánk nevelt fel minket.
A házimunka 80%-a rám jutott, 15%-a apámra, a maradékot meg a hugom nagy kegyesen elvégezte. Ez többnyire kimerült abban, hogy a saját szobáját felporszívózta, a saját ruháit leszedte a szárítóról, meg a saját tányérját elmosta, és ennyi.
Apám mindig azzal jött, hogy "amit ő csinál, abban nincs köszönet, mert mindent csak kapkodva, hányaveti módon csinál meg, én meg legalább rendesen". Ezzel le is volt tudva a dolog, maradt minden rám. tesóm meg röhögött a markában, hogy miközben én végzem a munka nagy részét, ő az ágyon fekve netezik meg a körmét lakkozza. 22 éves koromig tűrtem ezt, akkor sokalltam be, és költöztem el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!