Testvérem függő, mit tehetek?
1/10 A kérdező kommentje:
Internet függő, minecrafttal játszik, ha nem nyomatja éjjel 3-4 óráig akkor ordibál, hisztizik, rendetlenkedik. Eme leány 17 éves, igen tizenhét. Egy szörny, szülőket nem érdekli, addig jó míg csöndben van elvet követik, a hangja olyan idegesítő ha kiabál, hogy még én is megverném, pedig higgadt ember vagyok.
Haza jövök munkából, mennék aludni, ez meg üvölteti a zenét, nem lehet megmaradni, szülőket ez sem érdekli, ők is hangosan nézik a tv-t , én meg aludjak, hogy kipihent legyek..
Mit javasoltok?
2/10 A kérdező kommentje:
Meg , elmondása szerint 10 évesekkel beszélget telefonon, mert milyen "cukik". Ha fiú lenne már lecsulnák, de min. egy per lenne folyamatba ellene.
Füldugót, ameddig sikerül összegyűjteni egy albérletre valót.
Egy 17 évest nem fogsz már megnevelni. Rákényszeríteni se, mert a szüleid előbb raknak ki téged, mint a testvéredet.
2019. ápr. 30. 22:14
Én ehhez ugyan nem értek, de egyszer egy haveromtól kértem segitséget (aki spéci infós) ugyanilyen probléma miatt. Nem tudom pontosan mit csinált, de beállitotta, hogy bizonyos dolgok ne működjenek neten keresztül. A szüleim nem értenek az ilyen dolgokhoz, szóval őket nem foglalkoztatta, tesóm pedig nem tudta, hogy mi a gond.
2019. ápr. 30. 22:20
5/10 A kérdező kommentje:
Pont ettől félek, imádok itt lakni, udvar, kert, rettenet szép virágok meg szép üadárkák vannak itt. Van másik házunk, oda akarnak majd száműzni, de ott forgalom, zene, bulihelyek vannak, inkább a kötél, persze képletesen. Ennek kellene mennie, igénytelen, pl. kaja maradékok a számító gépénél, nem is fürdik, büdös foga sárgább mint a tojássárgája. De ez engem nem zavar, csak a vele járó zaj.
Átlag mai fiatal, aki szeret videójátékokkal játszani. Egyszer majd megunja, vagy lejjebb adja a gépezéssel töltött órákat, ha lesz feladata. Mióta egyetemen ráhúztam a tanulásra, és aktív párkapcsolatot élek, bőven leredukálódott a játékkal való időm, de még így is ez a kikapcsolódás. Ha szülők nem tesznek semmit az éjszakai kiabálás ellen, ami valóban egy rossz dolog, használj füldugót, aztán költözz a közeljövőben.
2019. ápr. 30. 22:22
7/10 A kérdező kommentje:
De én nem akarok költözni, szomszédok, sőt még az autóim is várják a felújítást amit csak itthon tudok kivitelezni.
Már pár éve néztem bentlakásos iskolát neki, szülők félteték, ezért maradt.
2019. ápr. 30. 22:28
Ember, a szüleiddel élsz, neked kell alkalmazkodni.
2019. ápr. 30. 22:30
"Száműznek" egy saját lakásba? Hadd ne fakadjak már sírva...
2019. máj. 1. 19:12
Kapcsolódó kérdések: