Mit tehetek ha a 12 éves testvérem úgy éri el a célját hogy elkezd hisztizni?
Szóval mint nagyteso irok ide most. A hugom 12 éves én 2 évvel idősebb. Mindent amit akr ugy eri el hogy hisztizik. Pl egy példa: kell neki valami hiztizik. Tetszik neki az egyik dolgom hisztizik. Nemtetszik neki valami hisztizik. Sajnos a szuleim mintha eszre se vennek ezt, mintha mar "termeszetes" lenne nekik. Es sajnos az a baj hogy enis kezdek "behodolni" neki, nem azert mert meghatodom vagy vmi, hanem azert, mert olyan idegesito(nem hagyja abba addig amig nem eri el a celjat)ezutan mintha misem tortent volna hiszti vége, majd elkezd kovetelozni pl megkap valamit a boltban mar rogton mondja h menjunk mar a penztarhoz...stb Tudom olyan mintha egy 5 evestol beszelnek de nem (max agyi szinten)
Helyesirasi hibakert bocsi
Most őszintén?
Úgy megverném, mint a lovat.
Aztán közölném vele, hogy ha árulkodik, akkor a dupláját fogja kapni.
Szevasz.
Na igen, te sokat nem tehetsz, nem a te dolgod a testveredet nevelni szinten gyerekkent, hanem a szuleide! Csak kivancsi lennek, hogy ok miert nem teszik? Miert egyszerubb nekik engedni a hisztinek (= manipulacio), mint egeszseges ertekrendre nevelni a gyereket. A 12 eves lany nem tudom mit fog kinoni, de max a ruhait, meg a szulok penztarcajat, ha ennyire nincs fogva. Az ovisok meg talan kinovik a hisztit, de ez mar nem az a szint!
Mondanam, hogy inkabb a szuleiddel beszeld meg, de nem hiszem, hogy fogja oket erdekelni.
Annyit tehetsz, hogy Te nem engeds, semmi szin alatt, ha nalad kovetelozik, es idegesit, akkor meg kuld el hatarozottan a fenebe (egy 12 eves lanynak mar ertenie kene a nem-et), es utana hagyd ott. Komolyan. Allj fel, hagyd abba amit csinalsz es menj el, mintha ott se lenne. Majd leesik neki, hogy nalad nrm mukodik.
Ezt unokahúgom egyszer csinálta meg velem - otthon simán célt ér -, halál nyugodtan közöltem vele, hogy van fél perce befejezni, vagy megyünk haza.
Persze továbbra is hisztizett - valami kis szarért a Claire's-ben -, én meg kézen fogtam és hazamentünk. A délutánt ahelyett, hogy mászkáltunk-fagyiztunk volna benn töltöttük a lakásban.
Ő durcásan, én olvasva-filmezve...
Soha többet nem próbálkozott nálam még csak hasonlóval sem, mert tudta, hogy a hiszti egyenlő az unatkozással.
28n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!