Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért van az hogyha én a...

IceFlame kérdése:

Miért van az hogyha én a testvérem után akarnák menni akkor miért b*sznak le?

Figyelt kérdés

Szeretném a tesóm irányát követni (szinte ugyanolyan lenne az átlagunk ha én a könyveket majmolnám (mert anélkül 4-es az átlagom))de ők próbálnak mindenféle béna szakmára rábeszélni...

Folyton piszkálnak ha a tesómat akarnám követni meg leszidnak ha valamit nem csinálok meg meg későn jövök ki, de a tesómra valahogy nem így kritizálnak ő ha elba*z valamit akkor le se szidják csak azt mondják hogy hülye vagy, késhet akár 10 percet is én viszont legyek ott két villanás alatt...

Igazságtalanul bánnak velem. ő mindig jobbat kap én viszont azt kapom meg amit már ő használt... (a telóját is már 4 éves volt az akku meg a töltő szét volt roncsolva, és legyek el vele)

a könyvek majmolásával simán nyomatnám az 5-ös átlagot...

csak folyton piszkálnak feldühítenek meg mindenfélével piszkálnak. Napota kapok sok munkát tesóm meg alig kap annyit hogy vigyázzon a kistesómra...

azt is mondogatják hogy nem jutsz olyan helyre ahova a tesód, a kistesód már okosabb nállad, első félévbe megbuksz, fogalmazni se tudsz(de 4-5-ösre sikerül mindig)

Valaki mondja el hogy miért akarnak mindig engem ba*ztatni?

Veletek történt ilyen?

13/F

2017. jún. 20. 19:42
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
76%

A testvéredet nyilvánvalóan jobban szereti. Sajnos vannak ilyen szülő és neked az elkövetkezendő 10 évben velük kell élned, hacsak 18 évesen el nem költözöl. Amúgy szard le őket magasról. Amit kérnek tőled azt csináld meg, de egyben tanulj meg immúnis lenni a csesztetéseikre. A másik, az tényleg nem ártana, ha gyakorolnád a fogalmazást és a magyar nyelvet pedig tanulmányozd. Ugyanis egyes szám első személyben nem akarNÁK, hanem akarNÉK.

Sok sikert és kitartást. Ha komolyan veszed a tanulást, akkor annak lesz gyümölcse. A piszkálódásokat pedig ereszd el a füled mellett.

2017. jún. 20. 21:10
 2/12 anonim ***** válasza:
20%

Én most raktam össze ismerősöm ballagására nagyon drága gépet, a másik meg megkapta a régi laptopját. A nagyobbik azért bőg mert nem az olcsóbb ugyanolyan ram az nem piros, másik meg azért mert ő meg egeret nem kap a laptophoz.

Kedves szüleid a kedves testvéredet jobb szeretik mint téged. Ez van, részvétem, kitartást. Egyet tehetsz, árral szembe úszol, nagy cumi lesz, esetleg annyit megtehetsz hogy amit lehet megpróbálsz kitörni a közegből, pl középiskolába mehetsz kollégiumba. Ha elég szerencsétlen vagy, még megtagadhatják azt is hogy fizessék az egyetemet, volt már rá nem egy példa. Légy erős, csináld amit szeretnél, meg amihez tehetséged van. Meg gyakorolj fogalmazni :D Mondjuk láttam már rosszabbat ;)

2017. jún. 21. 02:20
 3/12 anonim ***** válasza:
0%
Tudom hulye otlet de en lelepnek a francba
2017. jún. 21. 11:12
 4/12 A kérdező kommentje:

A fogalmazásom azért volt rossz mert siettem mert ha meglátták volna hogy nyomom a gépet(vagyis hogy böngészek és nem videókat bámulok egész nap)akkor még jobban leba*ztak volna...

Szóval bocsánat az esetleges fogalmazási és helyesírási hibákért

meg azt is megemlíteném hogy már próbálok küzdeni(megcsinálok ezt meg azt és kiküzdöm azt hogy legalább ismerősökkel beszéljek) de a leszidást azt végül is nem kerülhetem el.

2017. jún. 21. 17:07
 5/12 anonim ***** válasza:
0%
Én mondjuk ha ilyenért lebasznak hogy (én per-pill) a húgom másolom én úgy leüvölteném a fejét hogy kő kövön nem mardna mondhatják hogy tiszteletlenség de ilyen hü#yeségért lebaszni meg már elmebaj szerintem vitázz velük ne had hogy lecseszenek hülyeségekért
2017. júl. 24. 02:02
 6/12 anonim ***** válasza:
0%
Ja 5# vok 14/f
2017. júl. 24. 02:03
 7/12 A kérdező kommentje:

A lényeg az hogy folyton hülyeségek miatt basznak le...(mint pl.: tesóm megeszi azt amit szüleim akartak volna, és mégis én vagyok a hibás mert én eszek este... de a szobájában halomnyi tányér van...)

2.a szabályok...

Az apám kitalálta azt a szabályt hogy aki bent eszik a szobában az mosogat(ezzel még nincs semmi baj de az amikor apámhoz elmentem 5 napra(mert ez csak nevelő) hazaértem aztán úgy az étkészlet min 75%-a ott volt...

összefoglalva minden hülyeség belefér, de normális az nem

2017. júl. 27. 12:00
 8/12 A kérdező kommentje:

meg #1 az amit írtál a fülem eleresztésével... ha eleresztem

még jobban leszidnak és még talán fel is pofoznak mert nem válaszoltam(ha pedig válaszolok az a baj)

2017. júl. 27. 12:02
 9/12 anonim ***** válasza:
59%
Menj a gyámhivatalba és jelentsd őket, pláne ha rendszeresen vernek is.Nyugodj meg,anyudék el is süllyednének szégyenükben,ha rájuk pirítanak.Ha valamit jelentenek,azt szigorúan veszik.
2017. aug. 6. 22:41
 10/12 anonim ***** válasza:
64%
Irány a gyámhivatal -> Állami gondozásba vesznek -> Az államis gyerekek majd csicskáztatnak, vernek, szívatnak, meglopnak -> Visszasírod a családod -> Választhatsz -> A döntés a te kezedben van
2017. aug. 7. 05:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!