Mit tegyek ha a bátyám eltilt a barátaimtól?
Nem is tudom, mondjuk ne fogadj szót neki?
Lehet, hogy jót akar, de engem az öcsém kiröhögne, ha megpróbálnám megmondani mit csináljon, és jogosan.
nem olvassátok, hogy figyel a lánya barátaira, és beszél is róluk vele?
amúgy én is eljártam gimi elején bulizni, barátnőim is, de nem lettünk valami csoda folytán terhesek, jó bizonyítvánnyal érettségiztünk, továbbtanulunk, ösztöndíjunk van és munkánk... de harmincéve anya is eljárt gimiben bulizni, a húgai is, most diplomás családanyák egy darab férjjel és jól nevelt gyerekekkel.
ne hallgass a sok károgóra, kérdező, azért vagy fiatal, hogy bulizz. túl fogod élni, és majd egyszer belőled is okos és felelős felnőtt lesz ( miután párszor majd mattrészagre iszod magad, persze)
a bátyádon meg szerintem így jön ki az apahiány, hogy átvenné a szerepét, de nem kéne neki. beszélj erről anyuddal, hogy beszéljen a bátyáddal, mert a nem jó, ha egy testvéri kapcsolatban valaki szülőt próbál játszani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!