Ha megtudnád, hogy a 13 éves lányod nem szűz, hogy reagálnál?
Figyelt kérdés
A testvérem helyzetét írom le. Elveszítette egy sráccal akivel pár hete járnak illetve most már egy hónapja de a lényeg hogy pár hét után történt meg. Nekem mondta el mert most családi okokból én vigyáztam rá, anyánk nem lakott velünk. Én dolgozom és nem volt időm annyit ülni vele, mint szerettem volna.
Rettenetesen hibásnak érzem magam, sírni tudnék tőle. Van-e értelme elmondanom anyánknak, vagy tartsam a hátam? Júniusban költözik a tesóm is anyámhoz.
2019. márc. 17. 20:28
31/35 anonim válasza:
jól van, haladjunk, anyádat úgysem érdekli.
32/35 anonim válasza:
"Szerintem ez ma már nem akkora probléma. Az én lányom se az de mi mindent megbeszélünk és barátnők is vagyunk egyben!
27L"
Nem írtad el az életkorod 10 évvel?
34/35 anonim válasza:
bocsi ;) csak próbáltam összerakni, hogy hány éves vagy te és mennyi a lányod, aki már nemi életet él. Azért nem semmi, hogy vannak, akik ilyen fiatalon alapítanak családot :)
35/35 anonim válasza:
... utolsó, vagy nevelt lánya, ugye... bár lehet, hogy ez csak nekem nyilvánvaló lehetőség, a párom és a lányom közt van vagy 6 év...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!