Volt már, hogy ugyanazt álmodtátok a testvéreddel?
Vagy legalábbis nagyon hasonlót.
Mi volt az? Mi volt rá a reakció a családban?
Nem ezotériás szempontból érdekel, nem is ilyen magyarázatot keresek. Csak velünk gyakran volt még akkor is, mikor már elköltöztem.
A húgom fiatalabb nálam 3 évvel.
Egyszer mikor még otthon laktam, azt álmodtam, állok a hálószoba tükör előtt, és nézem magam, miközben a fogaimba apró jelek vannak vésve, a szemeimből pedig folyik a vér. De nem volt ijesztő álom, inkább nyugodt, sőt, boldog.
Elmeséltem anyukámnak, mire a húgom, aki fél órára rá jött ki a konyhába mondta, érdekes, mert ő is azt álmodta ma, hogy nézi magát a tükörben, vér folyik a szemeiből, éde valamiért boldog közben. Én ekkor voltam 19, a húgom 16.
Mikor már külön laktam, egyik nap azt álmodtam, anyukám meghalt betegségben. Reggel gyorsan felhívtam, jól van-e.
Minden rendben volt, semmi baja nem is volt akkoriban, de érdekességként elmondta, hogy a húgom is odarohant hozzá pár órája, mikor felébredt, mert azt álmodta, hogy anyu megbetegedett és meghalt.
A húgom a fürdőszobatükörrel álmodott, nem a hálószobaival
*éde helyett és
... meg nyilván az édesanyja is.
Kérdező, velem történt ilyen, igaz, nekem nincs testvérem, de a párommal már álmodtuk majdnem teljesen ugyanazt. A mai napig nem tudom az okát, racionális nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!