Miért kell erőltetni a jó testvéri kapcsolatot?
Tiszta anyósomék!
Náluk a férjemnek kell lenni a legjobb testvérnek, viszont huginak semmit nem kell tennie. Tőle nincs semmire elvárás sem ebben a témában, sem másban.
Férjem köszöntse fel, hozza vigye ha a kisasszonynak olyan kedve van, ugráljon úgy ahogy az fütyül... Attól meg annyit sem követeltek meg, hogy a testvérének köszönjön ha elmegy mellette az utcán. Mert az is képes volt még a fejét is elfordította! De ha kell neki valami, akkor nagyon kedves tud lenni ha az érdeke úgy kívánja. A hugika az isten, a férjem a csicska gyerek... De hát hülye mert hagyja magát. Bele nevelték, hogy de velük ő nem konfrontálódhat! Se anyukával, se a hugival...
Te ne tedd ezt amit a férjem! Állj ki magadért! Ő hagyja magát örökké befolyásolni... az a baj, hogy ő is úgy tekint a huga viselkedésére, hogy ő ilyen kőbunkónak született és hát őt úgy kell szeretni. Na hát neeeem!
a kérdésre válaszolva (nem olyastam el a többit)
Szükségetek lehet egymásra donorként..
A normális családban a család tagjai összetartanak. Segítik egymást, megosztják örömeiket, terheiket, gondjaikat.
A normális szülő arra neveli a gyerekeit, hogy az életben legyenek egymás támaszai.
3 gyerekem van. Szeretik egymást. Összejárnak, vigyáznak egymás gyerekeire. Idén együtt mennek Balatonra, összesen hét unokámmal.
Nyugodt vagyok, hogy ilyenné sikerült őket nevelnünk, s ha már nem leszek, ők nem maradnak egyedül a világban, lelki, érzelmi támasz nélkül.
Nekem ugyanilyan tesóm van, szóval teljesen megértem. Csak ő még olyan, hogyha kell valami, akkor nagyon kis kedves meg átmegy aranyos módba, hogy még én is megsajnálom és reménykedek, hogy jó irányba változott, de amint megkapta, amit akart, rögtön az ellenkezője lesz és mindenbe beleköt, kinevet, anyáék előtt nem véd meg stb. Én is ,,utáltam" emiatt egész gyerekkorunkban meg nyáron is, amikor itthon lakunk, de egyetemen meg rendesebb, ott nem ez a nagyszájú, mint itthon, és lehet rá számítani. Én se értem, miért ilyen...De ez a testvéri kapcsolat tudatosította bennem, hogy nekem csak egy gyerekem lesz :D
A szüleinket se értem, de ugyanez, hogy erőltetik, hogy jóban legyünk. Én nem nagyon szólnék hozzá, de elengedhetetlen, amikor a konyhában is egyszerre vagyunk lent, és ,,miért vagy útban megint? miért pont erre kell jönnöd?" amikor ő az, aki a mikro előtt vágja a kenyeret én meg használni szeretném a mikrot, igen az én hibám, szerintem is. Na mind1. Nem lehet. Csak azért erőltetik, mert ők se tudják megoldani, és így nekik is könnyebb.
Kuldd el a vereres k.u.r.v.a f@xba ! Mondd meg neki h vagy befogja azt az ordenale szajat vagy ugy belelepsz h kopni fogja a vert!! HIDD EL HATASOS tudom !
;) Tipp: hangosan mondd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!