Jogosan borultam ki?
Az ilyen mindenbe bele szólok embereknek, legyen az rokon vagy csak a szomszéd,teljesen nyugodt hangon azt szoktam mondani, hogy van anyja és apja ennek a gyereknek. Majd ők megmondják, hogy mit szabad és mit nem.
Valszeg tényleg robbanhattál mint egy bomba, és az is lehet, hogy eddig ezt nem vette észre. Mármint hogy téged idegesít ha ellent mondanak neked a gyerek előtt. Ha ezt eddig hagytad, akkor valahol te is hibás vagy. Viszont tanulj belőle, és ezek után mindig frissiben rendezzük le minden konfliktust, így nem tartalékokat magadban felesleges feszültséget.
Nem tudom miért kell hazudozni egy anonim oldalon. Akivel normálisan beszélnek, az nem rohan el sírva. Normális beszédhez nem is kell félrevonulni. Ha egyszerűen annyit mondasz neki, hogy figyelj Kati, légyszi bízd rám a gyerekem nevelését, akkor nincs ez az egész.
Másrészt viszont igaza van. Ilyen baromságot, hogy egy helyben kell ülnie a gyereknek játék helyett, nehogy megfázzon... Öltöztesd fel rendesen azt a gyereket és akkor nem fog megfázni. Erre legyen eszed, ne a balhézásra.
Jajj, nálam ne tudjátok meg mit tud csinálni az autokorrekt. :D
Leírok egy szót, kijavítja, kijavítom, ismét kijavítja, aztán sikerül végre normálisan leírnom, írok még mellé pár mondatot, újra átolvasom az egész szöveget, erre látom, hogy azt az egy szerencsétlen szót már megint kijavította. :D
De van, hogy kitörlök egy szót, erre kitöröl teljesen máshol is egy egész mondatrészt. :D
Volt olyan is, hogy írtam egy választ, átolvastam tényleg figyelmesen, hogy nincs-e hiba benne, elküldtem, ismét átolvastam és szeretetek mi volt? Természetesen hiba. :D
Pedig tényleg, teljesen figyelmesen átolvastam, nem volt benne semmi hiba! Na ezt mondjátok meg miért van. :D
Szóval erről ennyit. Letojom, ha valaki nem ír helyesen a neten, ameddig olvasható, értelmezhető a szöveg és ez bizony az.
Lehet lepontozni. ;)
És ha csúnyán küldte volna el akkor mivan?
Becseszne ha az en nevelésembe brle akarna szólni valaki!
És vannak ilyen emberek akikre ha szépen szólunk is bögnek mint az ovisok!
Kedves kérdező!
Vsak-csak igaza lehet a sógornődnek, mert mi az már, hogy a gyerek üljön le és ne játszon?! Ő nem egy felnőtt, hanem egy gyerek. Ezt kell előbb megértened, gondolom idővel majd alakul a te gondolkozásod is. Remélem jó anyuka lezs egyszer belőled. A sógornőd pedig teljes mértékben JOGOSAN fakadt ki, mivel te nem emberi hangon oltottad le. Azért ne haragudj, de ennyi idősen kellene tudnod kezelni a gyerek és felnőtt dolgait is külün-külön elválasztva.
Én nem tudlak megérteni, miért csinálod a feszültséget ha nem muszáj. Kérlek nőlj fel a feladathoz, főleg ami a gyereknevelést illeti, mert ennek nem lesz jó vége.
Szorítok neked, hogy jó emberré válj! Eröltesd meg magad kérlek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!