Jogosan borultam ki?
#4 ha nem tudsz érdemben segíteni a kérdezőnek, akkor nem kell válaszolni, ilyen egyszerű
Tudom, hogy milyen az autokorrekt, néha 1-1 betű elirasa miatt durva dolgokat tud kihozni a szavakból
De szerintem ennek ellenére a kérdező kérdésének lényege érthető, ha meg neked nem lenne az, akkor se ilyen stílusban kellene válaszolni... ha meg nem tudsz máshogy, akkor egész egyszerűen nyomd meg a kereső vissza gombját és gorgess tovább a főoldalon
Kérdező: teljesen jogos a kiakadasod és ha normálisan mondtad meg neki, hogy neked mi nem tetszik, akkor ne érezd rosszul magad emiatt, ha ez neki ennyire nem tetszett, az legyen az ő baja :)
*kérdezőn
Jaj már én se vagyok "autokorrekt" XD
Aki akarja az érti a szöveget.
Szerintem jogosan akadtál ki. Csak szerintem az a baj, hogy nem az elsö ilyennél akadtál ki, hanem türtél sokáig. Aztán most meg jól zokon vették.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!