Hogy segíthetnék a húgomon?
Nem, nem csak neked furcsa ez, viszont (végre egyszer) normális összefogó közösségként tudott válaszolni legalább 5 ember, tanácsot adtak, segíteni akartam nem pedig nekiállni anyukát apukát szídni, ami ebben a helyzetben totál irreleváns. Ez szerintem tök jó!:) bàr màr hiányzott valaki, aki rosszindulatból idepötyög valamit..
Hugi jobban van?:) nekem is volt hasonló két éve nyáron, azt hittem meghalok. Ügyeleten kaptam egy szurit, 10perc alatt rendbetett. Csodaként éltem meg :D colat itass vele csak kicsit keverd ki a szensavat!
Remélem jobban van a testvéred.
Kamaszfiam is ebben a vírusban szenved már 3 napja.
nem szabad felébreszteni ilyenkor! Ha tud aludni, aludjon, pihenje ki. ugyis felébred, ha nagyon fáj neki...
bár gondolom már késő..
Ilyen esetben a folyadékot pótolni kell, mert hamar kiszáradhat és összeomlik a vérkeringése. A kólát és egyéb, gyomrot irritáló, drasztikus italt felejtsd el. Az tényleg kilincsmosó.
Gyenge teát, kis száraz háztartási kekszet, ha mást nem, szobahőmérsékletű vizet.
Ha gyomorrontás, az hasmenéssel is járhat. Persze a vírus is.
Súlyos esetben infúziót szoktak adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!