Hogyan segíthetnék a húgomon?
Majd a “pszihologus” (pszichológusra gondoltál?) anyukád segít rajta, nem a te dolgod a gyereknevelés.
https://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__egyeb-kerdese..
Szerintem piszkálják és gúnyolják a többiek! Ez halál komoly, engem is bántottak, mert kitűnő tanuló voltam. Rólam valahogy leperegtek, pedig csak kevés barátom volt. Nem emésztettem magam, egyáltalán.
Szerintem annyit mondták neki, hogy bebeszéli magának a hülyeségeket. Sajnos a jótanulókat bántják az iskolatársak.
Annyi év után velem is ez van egyetemen, annyit ócsároltak a szüleim, hogy megbuksz, minek mész el, buta vagy, bolond vagy, elmegyógyintézetben a helyed, csesztél tanulni, minek jársz oda, hagyd ott. Egy idő után én is bebeszéltem magamnak és már ezért nem sikerültek a vizsgák. Fordult a kocka!
Szüleid mit szólnak, hogy állnak hozzá? Mert nem az a megoldás, hogy egy fekete pontért is szidják, mert akkor végtérw sincs semmi önbizalma.
Szerintem váltsatok iskolát, nem tehet róla hogy okos! Ha nem tud olyan jól futni, semmi gond. Meg ne próbáljátok pszichológushoz vinni, az csak továb erősíti benne, hogy baj van.
#2 -es! Igen, anyukám pszichológus, de a húgom nem az ő lánya. A szüleim elváltak, és elég rosszban vannak. A húgom apukám új házasságából született.
#5 -ös! De igenis az én dolgom, mert a szülei tojnak rá! De én látom szenvedni, és szeretnék rajta segíteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!