Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mindenki előtt sérteget és...

Mindenki előtt sérteget és megaláz a bátyám, ti mit tennétek ellene?

Figyelt kérdés
Én 24f, ő 36f. Neki van felesége és 3 gyereke, nekem nincs senkim. Pont ez miatt ostromol, és csak mások előtt. Ha ketten vagyunk akkor elviselhető. Mai családi összejövetelen 20-an voltunk, mindenki elhallgatott amikor beszélt rólam hogy milyen kíváncsi a feleségemre ja hogy az nincs meg nem is lesz...erre mindenki nevet. Én meg nem tudok visszaszólni. Nem tudok nem megsértődni mert ez nagyon bántó.
2018. dec. 16. 18:24
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
51%
próbálj meg azonnal reagálni/visszavágni amikor sėrteget.
2018. dec. 16. 20:16
 12/17 anonim válasza:
100%
A batyád ahhoz képest, hogy felnőtt ahhoz képest úgy viselkedik, mint egy 10 éves gyerek. Szóval ne vedd magadra, mert még fiatal vagy. A testvérednek valami baja lehet, ha ilyeneket csinál. Sok kitartást
2018. dec. 16. 20:39
 13/17 anonymousreview60 ***** válasza:

Tuti, hogy hiányzik neki valami. Munkahelyi siker. Élvezet az ellaposodott szex helyett, stb.

Intelligens lépés: Kérdd meg négyszemközt, hogy hagyja abba!

Bunkóság: Ha ez nem hat, akkor te is igyekezd őt a vérbe lealázni! Pl. azzal, hogy megérted, ha a felesége és a 3 gyerek mellett nem ér rá vadászni, bár ki tudja, lehet nem is dörrenne el a puska, ha kellene sem. Stb.

2018. dec. 16. 21:46
 14/17 anonim ***** válasza:
"A" és "B" lehetőséget hallottál, én mondok egy "C" lehetőséget is. Peregjen rólad le a sok hülyeség, törődj a saját dolgoddal. Ha meg családi összejövetelről van szó, akkor én a helyedben kerek perec közölném velük, hogy nincs kedvem a társaságukra. Nem kell minden ilyen apró-cseplő szart meglovagolni, amennyiben valamennyit is jelentesz nekik és látják, hogy téged ez zavar és ezért kerülöd őket, akkor vissza vesznek a lendületből. Mondjuk nekem aztán beszólogathatna ilyeneket a bátyám és cinkelhetne mindenki előtt, nem igazán törődnék vele, max azt vennék észre, hogy hiányzok az összejövetelekről :D
2018. dec. 16. 22:59
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, fixre veszem, hogy bátyádnak nem boldog a családi élete. Mondjuk idegesíti a 3 gyerek, vagy sok éve alig van szex a feleségével.

Egy kiegyensúlyozott, boldog háromgyerekes apa nem így viselkedne!

Az egy másik kérdés, hogy rohadt nagy bunkó az összes rokonod is, aki partner az ilyesmihez és röhög rajtad a megalázásokkor.

Normális rokon ilyenkor legalábbis azt mondaná, hogy "Ne szekáld a testvéredet!".

Tehát nemcsak a bátyád viselkedése undorító, hanem jelen esetben 18 másik rokoné is (ha tényleg mindenki más nevetett rajtad, valamint bátyáddal és veled együtt pont 20-an voltatok). Nos, ezek után én látványosan kerülném az efféle családi összejöveteleket. Ha külön laknék, pl. lehet, hogy már most karácsonykor megmutatnám, hogy jobb nekem a saját otthonomban egyedül békességben, egyszerű körülmények között, mint dínomdánom ebéden olyan emberekkel, akik mindegyike röhög rajtam és egy sincs, akiben a jó érzés megszólalna.

És ha megkérdeznék, miért nem megyek el az összejövetelre, nem is titkolnám.

2018. dec. 17. 01:06
 16/17 anonim ***** válasza:

Legközelebb nyugodtan röhögd körbe.

Irigykedik, mert ő gályázhat ezerrel a gyerekei eltartására, jól beteremtette magának a mókuskereket, előtted meg még ott az élet, akárhová mehetsz, akármit csinálhatsz, de ő nem.

2018. dec. 20. 18:43
 17/17 anonim ***** válasza:
A bátyád irigy rád hogy ilyen fiatal vagy, ő meg már 3 gyerekkel és házasként él. Biztos hogy szar a magánélete és ezt vetíti ki rád, mert a korod miatt emlékezteted őt arra hogy milyen jó volt olyan fiatalon és most milyen rossz mikor elcseszte az életét.
2018. dec. 30. 10:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!