Mindenki előtt sérteget és megaláz a bátyám, ti mit tennétek ellene?
Tuti, hogy hiányzik neki valami. Munkahelyi siker. Élvezet az ellaposodott szex helyett, stb.
Intelligens lépés: Kérdd meg négyszemközt, hogy hagyja abba!
Bunkóság: Ha ez nem hat, akkor te is igyekezd őt a vérbe lealázni! Pl. azzal, hogy megérted, ha a felesége és a 3 gyerek mellett nem ér rá vadászni, bár ki tudja, lehet nem is dörrenne el a puska, ha kellene sem. Stb.
Kérdező, fixre veszem, hogy bátyádnak nem boldog a családi élete. Mondjuk idegesíti a 3 gyerek, vagy sok éve alig van szex a feleségével.
Egy kiegyensúlyozott, boldog háromgyerekes apa nem így viselkedne!
Az egy másik kérdés, hogy rohadt nagy bunkó az összes rokonod is, aki partner az ilyesmihez és röhög rajtad a megalázásokkor.
Normális rokon ilyenkor legalábbis azt mondaná, hogy "Ne szekáld a testvéredet!".
Tehát nemcsak a bátyád viselkedése undorító, hanem jelen esetben 18 másik rokoné is (ha tényleg mindenki más nevetett rajtad, valamint bátyáddal és veled együtt pont 20-an voltatok). Nos, ezek után én látványosan kerülném az efféle családi összejöveteleket. Ha külön laknék, pl. lehet, hogy már most karácsonykor megmutatnám, hogy jobb nekem a saját otthonomban egyedül békességben, egyszerű körülmények között, mint dínomdánom ebéden olyan emberekkel, akik mindegyike röhög rajtam és egy sincs, akiben a jó érzés megszólalna.
És ha megkérdeznék, miért nem megyek el az összejövetelre, nem is titkolnám.
Legközelebb nyugodtan röhögd körbe.
Irigykedik, mert ő gályázhat ezerrel a gyerekei eltartására, jól beteremtette magának a mókuskereket, előtted meg még ott az élet, akárhová mehetsz, akármit csinálhatsz, de ő nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!