Mindenki előtt sérteget és megaláz a bátyám, ti mit
tennétek ellene?
Figyelt kérdés
Én 24f, ő 36f. Neki van felesége és 3 gyereke, nekem nincs senkim. Pont ez miatt ostromol, és csak mások előtt. Ha ketten vagyunk akkor elviselhető. Mai családi összejövetelen 20-an voltunk, mindenki elhallgatott amikor beszélt rólam hogy milyen kíváncsi a feleségemre ja hogy az nincs meg nem is lesz...erre mindenki nevet. Én meg nem tudok visszaszólni. Nem tudok nem megsértődni mert ez nagyon bántó.
24 éves vagy, az még nagyon fiatal, még bőven ráérsz a házassággal.
Bátyád 36, 3 gyereke van és egy felesége. Valószínűleg rájött, hogy már lassan 40 és már mindent elért az életben, ami igazán fontos lehet. Most unatkozik és megtalált téged. Amint elkezdenek a gyerekek problémásabbá válni, lekerülsz a műsorról.
2018. dec. 16. 18:34
2/17 anonim válasza:
Hú, mekkora bunkó állat lehet. Amúgy keress valami gyenge pontot, és szúrj vissza. Biztos neki se tökéletes az élete.
2018. dec. 16. 18:37
3/17 anonim válasza:
Amikor arra alkalmasnak látod a helyzetet (kettesben vagy mások előtt) határozottan kérd meg, hogy ezzel a szokásával egyszer s mindenkorra hagyjon föl.
2018. dec. 16. 18:50
4/17 anonim válasza:
Lehet hiányzik neki a régi élete amikor még fiatal 24 éves srác volt. :D . És így dolgozza fel hogy annyira végülis nem rossz neki sem hiszen ott a feleség és a három gyerek.
De igen..ha a szép szóból nem ért akkor vágj vissza te is. 24 évesen nem is kell még feleség és gyerek meg pláne. Biztos féltékenység az alapja ennek. Fordított pszichológia az egész.
2018. dec. 16. 19:00
5/17 anonim válasza:
Mond neki hogy nem baj hogy nincs feleséged, legalább vadászhatsz kedvedre, de persze ő már erre nem is emlékszik milyen jó móka :D . Vagy még tudja? - és egy kaccsintás. Hozd te is kellemetlen helyzetbe.
2018. dec. 16. 19:05
6/17 Metionin válasza:
Valószínűleg irigykedik, mert te nem vagy lekötve 3 gyerekkel. 24 évesen még hova könyörgöm? :D Ha legközelebb beszól, mondd neki nyugodtan, hogy neked még van időd ilyesmire, nem rohansz sehova. Vagy hogy te még szeretnéd kiélvezni az életet, nem pedig úgy élni ahogy ő. Vagy kérdezz rá te is olyan dolgokra ami neki nincs. Ideje hogy rájöjjön, hogy nem a feleség meg a poronty az egyetlen amit fel lehet mutatni az életben. Nekem volt olyan lányrokonom aki 2 gyereket szült a szülei nyakára, aztán megkérdezte hogy na és nekem mikor lesz? Mondtam hogy majd ha neked munkád. Egyből elhallgatott.
2018. dec. 16. 19:31
7/17 anonim válasza:
Az, hogy van egy felesége akit feldörrentett 3x is, nem jelenti azt hogy elért bármit is. Mint azt a mellékelt ábra is mutatja.
2018. dec. 16. 19:46
8/17 anonim válasza:
Sőt, valószínűleg szrt sem ért el és cseszi a csőrét hogy előtted még ott az élet :)
2018. dec. 16. 19:47
9/17 anonim válasza:
Szomorú hogy nem tudod megtanítani a jómodorra 26 évesen.'Én meg nem tudok visdzaszólni'-nem is kell,nem 8 éves vagy.azt hiszem.
2018. dec. 16. 19:48
10/17 anonim válasza:
Bevágnám neki: kösz, hogy felneveled a gyerekeimet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!