Vajon ez teljesen normális?
Figyelt kérdés
A párom húga állandóan ki rekeszt a párom mellől ő ül mellé simogatja az arcát a fejét mikor a párom alsónadrágban van akkor mindig oda néz neki be fekszik mellé pólóba meg bugyiba le hajol előtte és az este furcsa volt mivel egy szobában aludtak és el köszöntem a páromtól a neten rá egy percre a lány is le lépett netről és még ne kombináljak mert párom nem szól rá ő 25éves a húga 22
Most ezt magyarázza el nekem valaki normális dolog az ilyen?
2018. nov. 29. 07:43
21/21 anonim válasza:
Szerintem a kérdező a beteg. Ő fantáziál testvérek közötti szexről. Egy szobában alszanak-na és? Nyilván ez van nekik megszokva.Lehajol a bátyja előtt: Ha eddig tök normális volt hogy nem bujkálnak, meg nem szégyenlősködnek egymás előtt, akkor nem fognak változtatni csak mert egy agybeteg hárpia a bátyó aktuális ku.rvája...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!